ÅPEN: Khloe Kardashian har ingenting imot om å dele intime detaljer fra soverommet med fansen. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Khloe Kardashian har ingenting imot om å dele intime detaljer fra soverommet med fansen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Khloe Kardashian har pisk på soverommet

TV-stjernen overrasket fansen med sine intime avsløringer.

SEOGHØR.NO: I realityserien «Keeping Up With the Kardashians», som har gjort hele Kardashian-klanen verdenskjente, deler familien gledelig fra livets opp- og nedturer.

Yngstemann av Kardashian-søstrene, Khloe (31) er ikke av den sjenerte typen når det kommer til å snakke om sex heller.

Nylig avslørte TV-stjernen at hun liker når menn snakker frekt til henne i senga, og nå deler hun enda flere hemmeligheter med fansen.

- Sadister tenner på smerte. Noe jeg kan sette pris på. Jeg har en pisk stående ved siden av sengen min, skriver hun i en ny bloggpost, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Khloe setter imidlertid en klar grense:

- Ikke få meg til å blø, ler hun.

Deretter legger 31-åringen til at hun også setter strek når det kommer til andre seksuelle fetisjer.

- Jeg har sett noen intense dokumentarer hvor folk sitter i bur og slike ting. Det er IKKE noe for meg, sier Khloe før hun drister seg ut på emnet om menn som liker å kle seg i babyklær.

- Beklager, men jeg kommer til å måtte skifte bleie på deg en dag når du blir gammel og grå, så jeg vil ikke at noe sånt skal tenne meg nå. Absolutt ikke, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ BEINA IGJEN: I februar viste Khloe seg med eksmannen Lamar Odom for første gang siden han kjempet for livet sitt på sykehuset i høst.  Foto: NTB Scanpix
PÅ BEINA IGJEN: I februar viste Khloe seg med eksmannen Lamar Odom for første gang siden han kjempet for livet sitt på sykehuset i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prøvde sex-huske

De millionene av TV-seere som har fulgt med på «Keeping Up With the Kardashians» og Khloes spin-off show med eksmannen Lamar Odom (36) «Khloe & Lamar», er godt kjent med hennes åpne natur.

Hun diskuterer ofte sex med søsknene foran kameraene og prøvde ut ulike ting med Lamar på TV.

I en morsom episode fanget blant annet et kamera med nattsyn opp en hendelse hvor paret prøvde å bruke en sex-huske - som gikk i stykker så fort Khloe satte seg på den, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Khloe overrasket alle da hun tok med eksmannen i kirken