​Khloe Kardashian føler seg ikke komfortabel i bikini

TV-stjernen har jobbet hardt for sin flotte kropp, men har fremdeles usikkerheter hun sliter med.

FORANDRET LIVSSTILEN: Det er viktig for Khloe å holde seg i form, og etter at hun la om kostholdet trener hun også hardt og regelmessig. Foto: Xposure
FORANDRET LIVSSTILEN: Det er viktig for Khloe å holde seg i form, og etter at hun la om kostholdet trener hun også hardt og regelmessig. Foto: Xposure Vis mer

èSEOGHØR.NO: Khloe Kardashian snakker ofte om sitt tidligere usunne forhold til mat og hvordan hun i en årrekke slet med å gå ned i vekt.

Etter at realitystjernen bestemte seg for å komme i form, poster hun jevnlig treningsbilder fra sine tøffe økter på gymmet, og i fjor sommer avslørte 32-åringen at hun hadde gått ned 16 kilo.

Nå forteller den veldreide Kardashian-søsteren at til tross for at hun er stolt over kroppen sin, føler hun seg fremdeles ikke vel i bikini. 

- Jeg elsker badedrakter og bikinier er supersexy. Jeg synes ikke man trenger å vise alt for at det skal være sexy, og nå har badedrakter fått det høye europeiske kuttet som er fantastisk. Jeg er en badedrakt-jente og føler meg veldig komfortabel i dem. Har man kropp til det, bør man vise den frem.

- Jeg kunne ønske jeg var en av de jentene som kan sprade rundt i bikini hele tiden, men jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel nok, sier hun på TV-showet «Lorraine», ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY: Flere ganger i uka får Khloe hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson til holde seg i form. Foto: SipaUSA
SEXY: Flere ganger i uka får Khloe hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson til holde seg i form. Foto: SipaUSA Vis mer

Tar helsen alvorlig

Khloe har tidligere avslørt hvordan hun klarte å gå ned i vekt og hva hun gjør for å beholde sin flotte figur, og i dag er hun veldig glad for at hun valgte å forandre livsstil

- Jeg ønsket å føle meg mentalt sterk. Før sa jeg alltid at jeg hadde en kraftig beinbygning, men da jeg begynte å gå ned i vekt naturlig tenkte jeg: Wow, ok nå vil jeg få meg en personlig trener. Så seks måneder senere skaffet jeg meg en ernæringsfysiolog også.

- Da jeg begynte å ta helsen min mer alvorlig så jeg raskt resultater rent kroppslig. Definisjonen i armene mine kom frem, og jeg fikk muskler. Det er veldig motiverende og fikk meg til å fortsette å trene. Og i forhold til alt man går gjennom i livet, så hjelper trening å føle meg bedre mentalt og fysisk.

STRANDLØVER: I mars postet Khloe dette bildet av seg selv, søsteren Kourtney og noen venninner i bikini.  Foto: Xposure
STRANDLØVER: I mars postet Khloe dette bildet av seg selv, søsteren Kourtney og noen venninner i bikini. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg syntes kroppen min var avskyelig