Caitlyn Jenner:

- Khloe har ikke snakket til meg på to år

TV-stjernen fortviler over at hun mister kontakten med familien.

ISFRONT: Forholdet mellom Caitlyn Jenner, eks-kona Kris Jenner og stedatteren Khloe Kardashian har kjølnet betraktelig etter kjønnsskifteoperasjonen. Foto: NTB Scanpix.
ISFRONT: Forholdet mellom Caitlyn Jenner, eks-kona Kris Jenner og stedatteren Khloe Kardashian har kjølnet betraktelig etter kjønnsskifteoperasjonen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Våren 2015 stilte den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner opp på forsiden av bladet Vanity Fair som kvinne, under sitt nye navn Caitlyn Jenner.

Siden den gang har 67-åringen vært åpen om hele kjønnsskifteprosessen, og også om sin forvirring rundt egen seksualitet.

DEN GANG DA: I starten ga Khloe uttrykk for at hun støttet stefaren i valget om å bli kvinne. Foto: Instagram/Khloe Kardashian
DEN GANG DA: I starten ga Khloe uttrykk for at hun støttet stefaren i valget om å bli kvinne. Foto: Instagram/Khloe Kardashian Vis mer

Det har vært en vanskelig tid for både Caitlyn selv, samt eks-kona Kris Jenner (61) og alle de seks barna hennes.

Nå avslører Jenner, som ble stefar til Kourtney (38), Kim (36), Khloe (32) og Robert Kardashian (30) da hun giftet seg med Kris i 1991, at hun har mistet all kontakt med et av sine stebarn.

Etter kjønnsskifteoperasjonen skal nemlig Khloe ha fryst henne fullstendig ut.

- Hun vil ikke snakke med meg. Hun har ikke snakket til meg på rundt to år, avslørte Caitlyn da hun gjestet Andy Cohens radioprogram onsdag, ifølge Us Weekly.

- Det er trist. Jeg stod Khloe veldig veldig nær. Jeg mener, jeg oppdro henne i 23 år. Jeg traff Khloe da hun var fem år gammel, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

Happy birthday, beautiful! @khloekardashian

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Kris Jenner er også rasende

Caitlyn synes hele situasjonen er veldig vanskelig og sårende.

- Selvfølgelig er det vondt. Da Khloe var gjest hos Howard Stern, kalte hun meg en løgner. Det gjorde meg egentlig litt forbannet, for jeg har aldri løyet for henne selv om jeg ikke fortalte henne alt. Men hun spurte heller aldri, forklarer hun videre, og legger til at Kim viste mer forståelse:

- Kim spurte meg og jeg tok henne inn og fortalte alt før jeg begynte prosessen. Jeg vet ikke om jeg gikk ordentlig i dybden om selve kjønnsskifteoperasjonen, men jeg fortalte henne hele historien min.

Her med døtrene Kendall (21) og Kylie Jenner (19):

Happy Thanksgiving to all my friends and family :)

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Da Caitlyns selvbiografi, «The Secrets of My Life», kom ut tidligere denne måneden vakte det sterke reaksjoner fra Kardashian-klanen.

Boken gir et innblikk i forvandlingen fra familiefaren Bruce Jenner - til den single dama Caitlyn Jenner. Ikke uventet blir Kris Jenner, som var gift med Caitlyn i 24 år, utlevert i boken.

- Kris ringte meg og sa at hun aldri vil snakke med meg igjen, så jeg har ikke ringt henne tilbake. Boka mi er ærlig og det er min historie, og jeg er lei meg for at hun føler det på den måten. Men jeg vil ikke at hun skal fremmedgjøre meg fra barna mine, sier 67-åringen, ifølge nettstedet.

Videre innrømmer TV-stjernen at hun er usikker på hva slags forhold hun kommer til å ha til barna sine i fremtiden.

- Jeg vet ikke. Vi får se hvordan det blir fremover.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian la ut nakenvideo på Snapchat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer