- Khloe er ikke en Kardashian

Dramaet tar aldri slutt for reality-familien.

SUKSESS-SØSTRE: Søstrene Kim (t.v), Kourtney og Khloe Kardashian har sammen med sin mor, Kris Jenner, tjent gode penger på et liv i rampelyset. Foto: All Over Press
SUKSESS-SØSTRE: Søstrene Kim (t.v), Kourtney og Khloe Kardashian har sammen med sin mor, Kris Jenner, tjent gode penger på et liv i rampelyset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den berømte Kardashian-familien stortrives vanligvis med medias oppmerksomhet, men det er ikke alle tema som tåler dagens lys.

- Robert mistenkte at Khloe ikke var hans barn, avslører i dag to av den avdøde kjendisadvokatens ekskoner til magasinet Star.

Robert Kardashian, som blant annet forsvarte O.J. Simpson i 1994, var gift med Kris Jenner (56) fra 1978 til 1990. Sammen fikk de døtrene Kourtney (32), Kim (31), Khloe (27) og sønnen Rob (24), men ifølge Roberts nyere koner var Kris Jenner utro mot ektemannen i perioden hun ble gravid med Khloe.

Jenner har selv bekreftet utroskapen i sin nye bok «And All Things Kardashian».

- Han sa til meg ”du vet vel at Khloe ikke er en ekte Kardashian?” som om det var verdens mest naturlige ting. Jeg svarte bare ”OK”. Vi snakket aldri mer om det, sier ekskona Jan Ashley.

Ellen Pierson (63), som giftet seg med advokaten bare to måneder før han døde i 2003, forteller videre at Khloe visste om situasjonen.

- Hun tok det opp hele tiden. Hun har aldri lignet på noen av søstrene sine. Hun har en annen kroppsfasong, er høy og lys i forhold til de andre. 

Nå raser 27-åringen over rykteflommen.

- Dere burde skamme dere! Dette kaller jeg virkelig å synke lavt, skriver hun i sinne på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ødela forholdet vårt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer