IKKE LENGER EN HEMMELIGHET: Khloé Kardashian gjorde ingenting for å skjule den voksende magen da hun ankom et motearrangement i New York torsdag. Foto: NTB scanpix
IKKE LENGER EN HEMMELIGHET: Khloé Kardashian gjorde ingenting for å skjule den voksende magen da hun ankom et motearrangement i New York torsdag. Foto: NTB scanpixVis mer

Khloé Kardashian:

Khloé viste endelig frem babymagen

Nå skjuler hun ikke lenger den hyggelige nyheten.

(Se og Hør): Realitystjernen Khloé Kardashian (33) har hittil ikke kommentert ryktene om at hun venter sitt første barn med basketballstjernen Tristan Thompson (26).

Nå virker det imidlertid som at hun endelig er klar for å vise verden at hun skal bli mamma.

Helt siden babyryktene begynte å svirre forrige måned, har Khloé holdt en relativt lav profil og dekket seg til med store gensere, men denne uken gjorde hun et unntak.

Torsdag ble 33-åringen avbildet i gatene i New York i forbindelse med innspillingen av realityserien «Keeping Up With the Kardashians», og en synlig voksende mage var å se under den tettsittende toppen.

Saken fortsetter nedenfor.

SYNLIG BABYMAGE: Khloé Kardashian har hittil i svangerskapet gått kledd i store gensere som har skjult babymagen, men denne uken gjorde hun et unntak. Foto: NTB scanpix
SYNLIG BABYMAGE: Khloé Kardashian har hittil i svangerskapet gått kledd i store gensere som har skjult babymagen, men denne uken gjorde hun et unntak. Foto: NTB scanpix Vis mer

Venter en gutt

Det er kun noen dager siden flere utenlandske nettsteder hevdet at Khloé og Tristan venter en liten gutt på nyåret. Ifølge Daily Mail er Kardashian omtrent fem måneder på vei.

Tristan har en sønn fra et tidligere forhold, ti måneder gamle Prince Oliver.

Dette blir imidlertid Khloés første barn, etter at hun i flere år har vært åpen om vanskelighetene hun har hatt med å bli gravid.

Realitystjernen og Tristan ble et par for omtrent ett år siden, og i april i år uttalte Khloé at hun hadde ønsker om å få barn med basketballstjernen i fremtiden.

Saken fortsetter nedenfor.

❤️ My Love ❤️

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Hintet om babynyhetene

Khloés angivelige babynyhet ble avslørt kun uker etter at TMZ skrev at lillesøsteren Kylie Jenner (20) er gravid for første gang.

Ifølge Us Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin, og nettstedet Romper skriver at den unge stjernen trolig skal ha en jente sammen med rapperen Travis Scott (25).

De to kjente søstrene har begge holdt en lav profil siden ryktene startet, men tidlig denne uken hintet de om nyhetene i en reklamefilm for Kylies kosmetikkmerke «Kylie Cosmetics».

Søstrene har nemlig lansert en felles sminkekolleksjon, som de viser frem i en presentasjonsvideo. Ifølge People spøker de to i videoen om at de har flere babyer på vei.

- Vi skapte disse. Det er vår baby som vi har fått sammen. Vi har åtte, sier Khloé og sikter til de forskjellige nye sminkene, når Kylie skyter inn:

- Vi har så mange babyer!

Saken fortsetter nedenfor.

Babylykke i familien

Khloé og Kylie er imidlertid ikke de eneste i den verdensberømte familien som venter barn. Kim Kardashian (36) venter sitt tredje barn sammen med ektemannen Kanye West (40), via surrogatmor.

Fra før har ekteparet datteren North (4) og sønnen Saint (1).

Kims to tidligere graviditeter var langt ifra enkle, på grunn av hennes problemer med blødende morkake. Hun kan derfor risikere å blø i hjel ved en fødsel.

36-åringen fulgte derfor legens råd om å ikke få flere barn, og paret benyttet seg derfor av surrogati denne gang. Dette bekreftet hun selv i en episode av «Keeping Up With the Kardashians», ifølge People.

LES OGSÅ: Kjønnet på babyen er avslørt