Khloé Kardashian:

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

Kylie Jenner har imidlertid begynt å gjennopta kontakten med sin tidligere bestevenninne.

DÅRLIG STEMNING: Det har gått noen måneder siden Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, kysset Jordyn Woods. Det ser imidlertid ikke ut til at Khloé vil tilgi lillesøsterens tidligere bestevenninne . Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det har gått noen måneder siden Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, kysset Jordyn Woods. Det ser imidlertid ikke ut til at Khloé vil tilgi lillesøsterens tidligere bestevenninne . Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kylie Jenners (21) tidligere bestevenninne, Jordy Woods (21), muligens gjorde det noe vanskelig for seg selv tidligere i år, har nok de aller fleste fått med seg. Da ble hun nemlig tatt på fersken med Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste.

Jordyn var tidligere ofte å se sammen med Kardashian/Jenner-klanen på både ferieturer og fester, men siden utroskapsskandalen - som ifølge henne selv kun handlet om et uskyldig avskjedskyss etter en privat fest - har så godt som alle i realityfamilien snudd ryggen til og kuttet all kontakten med henne.

Med andre ord kan det se ut til at 21-åringen må jobbe hardt for å bli tatt inn i varmen igjen hos familien. Til tross for at det nylig ble kjent at Kylie såvidt har begynt å snakke med sin tidligere bestevenninne igjen, kan det se ut til at å få tilbake vennskapet med Khloé vil være nærmest umulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer