Khloé Kardashian:

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

Kylie Jenner har imidlertid begynt å gjennopta kontakten med sin tidligere bestevenninne.

DÅRLIG STEMNING: Det har gått noen måneder siden Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, kysset Jordyn Woods. Det ser imidlertid ikke ut til at Khloé vil tilgi lillesøsterens tidligere bestevenninne . Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det har gått noen måneder siden Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, kysset Jordyn Woods. Det ser imidlertid ikke ut til at Khloé vil tilgi lillesøsterens tidligere bestevenninne . Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kylie Jenners (21) tidligere bestevenninne, Jordy Woods (21), muligens gjorde det noe vanskelig for seg selv tidligere i år, har nok de aller fleste fått med seg. Da ble hun nemlig tatt på fersken med Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Jordyn var tidligere ofte å se sammen med Kardashian/Jenner-klanen på både ferieturer og fester, men siden utroskapsskandalen - som ifølge henne selv kun handlet om et uskyldig avskjedskyss etter en privat fest - har så godt som alle i realityfamilien snudd ryggen til og kuttet all kontakten med henne.

Med andre ord kan det se ut til at 21-åringen må jobbe hardt for å bli tatt inn i varmen igjen hos familien. Til tross for at det nylig ble kjent at Kylie såvidt har begynt å snakke med sin tidligere bestevenninne igjen, kan det se ut til at å få tilbake vennskapet med Khloé vil være nærmest umulig.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

Khloé har tidligere uttalt at hun elsker Jordyn som en søster, men nå vil hun angivelig ikke ha noe med henne å gjøre. I hvert fall ikke hvis vi skal tro kilder nær realitystjernen.

Det skriver People.

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen, sier kilden, ifølge nettstedet.

Gjenopptatt kontakten

Khloés lillesøster, Kylie, har på sin side begynt å snakke med Jordyn igjen - da hun mener Tristan er den som har skyld i saken. Vennskapet mellom de tidligere venninnene vil ifølge kilden likevel aldri bli som før.

- Siden Khloé er enig med Kylie, så vil Kylie respektere henne og ikke snakke om Jordyn foran henne. Men på den andre siden så vil Kylie få lov til å si hei til Jordyn når de møtes ute, forteller kilden.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Til tross for at forholdet deres ikke vil bli like nært som det en gang var, skal Kylie angivelig være veldig glad for at ting omsider har roet seg ned.

- Kylie er glad for at forholdet deres ikke er like negativt og dramatisk som det var. Det er Kylies valg å ha kontakt med henne, og hun skjønner at det fortsatt er veldig sensitivt og sårende for Khloé, sier kilden.

BRUDD: Khloé og Tristan er ikke lenger et par. Her er de avbildet i januar, kort tid før utroskapsskandalen slo ned som en bombe i sladderpressen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé og Tristan er ikke lenger et par. Her er de avbildet i januar, kort tid før utroskapsskandalen slo ned som en bombe i sladderpressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raste mot Jordyn

Det var i februar at Jordyn fortalte sin side av saken i et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk». Der sa 21-åringen at hun og Tristan kysset, men nektet for at de hadde hatt sex.

Videre insisterte Jordyn på at hun ikke var årsaken til at ting gikk skeis mellom NBA-stjernen og Khloé.

SLIK REAGERTE HUN: Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet 21-åringen.

Kort tid etter, tok Khloé til sosiale medier, der hun anklaget Jordyn for ikke å fortelle sannheten. Videre skrev hun at det var Jordyn som hadde ødelagt forholdet hennes.

- Hvorfor lyver du?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat og unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning! raste Khloé.

Kort tid etter tok imidlertid Khloé til twitter igjen, og la heller skylden på ekskjæresten - og innrømmet at hun hadde vært litt for hard mot Jordyn.

LES OGSÅ: - Jeg tror dette kommer til å gå bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer