Tristan Thompson:

- Khloé vet om babyen

Khloé Kardashians av-og-på kjæreste skal ha blitt pappa for tredje gang.

TURBULENT FORHOLD: Tristan Thompson skal ha gjort en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med Khloé Kardashian. Foto: Splash News/NTB
TURBULENT FORHOLD: Tristan Thompson skal ha gjort en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med Khloé Kardashian. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før helgen kom nyheten om at Khloé Kardashians (37) ekskjæreste Tristan Thompson (30) angivelig skulle bli far igjen.

Daily Mail skrev da at Thompson skulle bli pappa for tredje gang etter en påstått flørt han hadde hatt med den personlige treneren Maralee Nichols (31) i vår.

Nettstedet postet flere bilder av det de hevdet var dokumenter som blant annet viste at Nichols har saksøkt NBA-proffen for barnebidrag.

Babyen ble angivelig unnfanget i Huston Texas, hvor Nichols kommer fra, på Thompsons 30-årsdag i mars, mens han fremdeles var sammen med Khloé Kardashian, ifølge Daily Mails dokumenter.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Hun ble opprørt»

Tirsdag melder People at babyen nå skal ha kommet til verden.

«Maralee Nichols fødte en gutt sist uke», bekrefter talspersonen hennes til nettstedet.

I tillegg til datteren True (3), som han har med «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen, så er Thompson også far til sønnen Prince (4) fra et forhold med modellen Jordan Craig (30).

People skal også ha fått tilgang til rettsdokumentene hvor Nichols saksøker Thompson, og skriver at han i papirene innrømmer å ha hatt sex med henne ved minst en anledning.

- Khloé vet om babyen, men det er ikke lenge siden hun fikk greie på det, fortalte en kilde nylig til nettstedet, og fortsatte:

- Hun ble opprørt da hun fant ut at han hadde vært utro igjen, og hun kan bare ikke tro at han skal bli far nok en gang. Det er en trist situasjon for henne.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Turbulent forhold

Videre delte kilden at eksparet hadde det veldig fint sammen da de satt i karantene under lockdown, men at TV-stjernen visste at ting ville forandre seg så fort Thompson returnerte til NBA.

- Khloé håpet bare at han ville forholde seg trofast og lojal mot henne. Familien hennes har alltid prøvd å støtte henne. De har behandlet Tristan bra til tross for at han har knust hjertet hennes flere ganger.

Duoen har hatt et av-og-på forhold i flere år, men gjorde det sist slutt i juni.

Romansen deres har mildt sagt vært av det turbulente slaget.

Allerede da Kardashian gikk gravid med deres felles datter i 2018, dukket det opp en videosnutt av Thompson som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Året etter ble 30-åringen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: - Noen fordeler har jo et brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer