Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Khloé med kryptisk melding etter utroskapsskandalen

- Fokuser på din egen verden.

TØFF TID: Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre til datteren True i starten av april, kun dager etter at videoer av Tristan i het omfavnelse med andre kvinner ble spredt i media. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre til datteren True i starten av april, kun dager etter at videoer av Tristan i het omfavnelse med andre kvinner ble spredt i media. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forrige måned ble basketballstjernen Tristan Thompson (27) tatt på fersken i å være utro mot realitystjernen Khloé Kardashian (33).

Videoer av ham i het omfavnelse sammen med andre kvinner ble spredt på nettet, kun dager før 33-åringen fødte datteren deres, True.

Flere av Khloés familiemedlemmer skal ha tatt nyheten svært dårlig, og mange av hennes fans delte sine meninger om sidespranget i sosiale medier, noe som gjorde at realitystjernen valgte å skru av kommentarfeltet under bilder av Tristan og henne.

- Blander seg i andres liv

Tidligere denne måneden hevdet imidlertid flere kilder at Khloé hadde tilgitt kjæresten for utroskapen, og at de skal ha flyttet sammen igjen.

Nå kan det se ut til at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen bekrefter ryktene.

I flere meldinger på Twitter har hun i helgen skrevet kryptiske beskjeder.

«Mennesker bruker for mye tid på å finne andre mennesker å klandre, for mye energi på å finne unnskyldninger for ikke å være det de er i stand til å være. Mennesker fokuserer for mye på blande seg i andres liv i stedet for sitt eget», skrev hun i en av meldingene.

«De elsker å gi råd, men de lever ikke selv etter de rådene de gir. De fleste som gir råd er ikke i en posisjon der de bør gi råd. Fokuser på din egen verden», skrev hun videre.

La problemene bak seg

Mye tyder på at det er utroskapskandalen hun hinter om i Twitter-meldingene.

Det var nemlig i starten av mai det ble spekulert i at paret hadde flyttet sammen igjen etter den svært offentlige skandalen. Khloé og har en bolig sammen i Cleveland, og han skal ha flyttet tilbake dit.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, sa en kilde til People, ifølge Contactmusic.

Ifølge en kilde til People skal nemlig Khloé være så lykkelig etter å ha fått en datter, at hun ikke har latt skandalen overskygge gleden.

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet, har en kilde uttalt.

Saken fortsetter nedenfor.

Mommy’s Little Love

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Ble blokkert

Selv om Khloé har delt flere kryptiske beskjeder i sosiale medier de siste to månedene, har hun fremdeles ikke brutt tausheten om skandalen.

I en episode av «The Ellen DeGeneres Show» snakket imidlertid Khloés storesøster, Kim Kardashian (37), om hendelsen.

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sa hun til DeGeneres.

Videre forklarte hun at hun støtter søsteren sin i den tøffe tiden.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sa Kim.

I ettertid innså hun imidlertid at hun må være mer forsiktig med hva hun sier i offentligheten. Da hun gjestet talkshowet «Live with Kelly and Ryan», fortalte hun at Tristan blokkerte henne i sosiale medier etter «Ellen DeGeneres»-intervjuet.

ACTION OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de siste snakkisene fra Hollywood den siste uken i april! Stikkord: «Avengers», Kardashian-krangel og bruddrykter ... Vis mer

LES OGSÅ: Går rett i strupen mot Kanyes venn