KLARER IKKE GLEMME EKSEN: I dag skal Khloe Kardashian og Lamar Odom ha minimalt med kontakt. Likevel innrømmer TV-stjernen at eksmannen har en plass i hjertet hennes. Foto: /All Over Press
KLARER IKKE GLEMME EKSEN: I dag skal Khloe Kardashian og Lamar Odom ha minimalt med kontakt. Likevel innrømmer TV-stjernen at eksmannen har en plass i hjertet hennes. Foto: /All Over PressVis mer

Khloé Kardashian vil alltid elske Lamar

Khloé Kardashian skulle ønske hun fremdeles var gift med sin utro og rusavhengige eks.

SEOGHØR.NO: I august 2013 kom nyheten om at Khloé Kardashian (30) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen gjennom fire år, Lamar Odom (35).

Årsaken var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Odom jobbet lenge hardt for å få henne tilbake og nektet å skrive under skilsmissepapirene, men den siste tiden har det vært stille fra hans hold.

Sist uke åpnet derimot Khloé seg om eksmannen, og overrasket blant annet med å innrømme at hun ikke klarer å slutte å tenke på ham.

- Jeg kommer aldri noensinne til å slutte å elske Lamar. Jeg var så besatt av ham - på en sunn måte. Han var ektemannen min, og jeg kunne ønske at han fremdeles var det. Og det synes jeg ikke det er noe galt med, fortalte hun til E!News.com.

- Det er ingenting jeg kan gjøre. Og Lamar har ting han må ordne opp i, men ja, hvis alt var opp til meg, så hadde jeg giftet meg med ham på to sekunder, avslørte hun.

Saken fortsetter under bildet.

AV-OG-PÅ FORHOLD: I den vanskelige tiden etter bruddet fra ektemannen fant Khloe trøst hos artisten French Montana. Foto: ?? RD/ Kabik/ Retna Digital/All O
AV-OG-PÅ FORHOLD: I den vanskelige tiden etter bruddet fra ektemannen fant Khloe trøst hos artisten French Montana. Foto: ?? RD/ Kabik/ Retna Digital/All O Vis mer

Trenger tid for seg selv

Etter bruddet fra Odom har Khloé hatt et av-og-på forhold til rapperen French Montana (30).

Men selv om duoen deler et spesielt bånd, så er TV-stjernen foreløpig ikke klar for å ha en fast kjæreste på dette tidspunktet.

- Jeg er kjempe glad i French. Han er en fantastisk mann. Vi er av-og-på hele tiden, men jeg vil ikke bli for knyttet til noen akkurat nå. Jeg holder fremdeles på å finne ut mye om meg selv og følelsene mine, forklarte hun.

En av måtene Kardashian jobber med seg selv på er ved å trene og følge en sunn kostholdplan.

- Jeg har tatt av meg seks kilo bare ved å kutte ut melkeprodukter. Jeg tar bort litt og litt fra dietten min, men har ikke noe hastverk med å gå ned i vekt. Jeg vil at dette skal bli en livsstil.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian frykter for brorens mentale helse