«Keeping up with the Kardashians»:

Khloé Kardashian tordner mot Kourtney og Scott

- Dere er så forbanna dysfunksjonelle!

LEI: Khloé Kardashian har sett seg lei av forholdet til Scott Disick og Kourtney Kardashian. I en ny episode av «Keeping up with the Kardashians» gir førstnevnte klart uttrykk for hva hun mener. Foto: NTB Scanpix
LEI: Khloé Kardashian har sett seg lei av forholdet til Scott Disick og Kourtney Kardashian. I en ny episode av «Keeping up with the Kardashians» gir førstnevnte klart uttrykk for hva hun mener. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er ingen tvil om at forholdet mellom Kourtney Kardashian (38) og Scott Disick (34) vært særdeles turbulent.

Paret, som har vært av og på i en årrekke, ble imidlertid enige om å samarbeide for barnas skyld, da de gikk hver til sitt i 2015.

Kourtneys lillesøster Khloé (33) er imidlertid ikke like overbevist om at paret virkelig er over for godt. Det kommer frem i et nytt klipp fra «Keeping up with the Kardashians», ifølge Contact Music.

- Helt sykt

Etter at Scott konfronterer Kourtney med å ikke ha blitt bedt til Khloés bursdagsfest, reagerer bursdagsbarnet selv sterkt mot duoen. Det som starter som en heftig diskusjon mellom Scott og Kourtney, ender nemlig med koseprat, hvor de bestemmer seg for å ta manikyr sammen.

Nå har Khloé sett seg lei av realitystjernenes «dysfunksjonelle» forhold.

- Dere er så forbanna dysfunksjonelle! Jeg vet ikke om dette er et slags forspill, men det er helt sykt, tordner 33-åringen.

Hun mener nemlig at eksparet sløser bort tiden hennes.

- Dere to er så jævlig syke i hodet. Dere sløser bort tiden min, sier hun i klippet.

- Vil ha flere barn

Tordentalen fra Khloé kommer bare kort tid etter at Scott Disick ga uttrykk for at han ønsker flere barn med ekskjæresten. I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), fortalte nemlig Scott at han gjerne kunne tenke seg å utvide familien.

TREBARNSFAR: Scott Disick med Barna Mason og Penelope. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFAR: Scott Disick med Barna Mason og Penelope. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsket til Scott ser imidlertid ut til å ikke være håpløst å oppfylle. I en tidligere episode av den populære TV-serien har nemlig Kourtney gitt uttrykk for det samme.

I det nyeste klippet fra «Keeping up», insisterer imidlertid Kourtney at hennes forhold til Scott ikke er av seksuell art.

- Vi holder ikke på, sier hun.

Duoen, som har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen, har nemlig funnet kjærligheten på hver sin kant.

PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Sofia Richie og Scott Disick har datet over en lengre periode, og er blant annet observert sammen på en rekke ferier til utlandet. Foto: NTB Scanpix
PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Sofia Richie og Scott Disick har datet over en lengre periode, og er blant annet observert sammen på en rekke ferier til utlandet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney - som tidligere har vært koblet til popstjernen Justin Bieber - er nemlig sammen med den 14 år yngre modellen Younes Bendjima (24).

Scott har på sin side falt for modellen Sofia Richie (19).

Sofia, datteren til 80-tallshelten Lionel Richie, har lenge vært taus om sitt forhold til Scott, helt til hun i september ble sett kyssende med realitystjernen i Miami.

Selv om faren til Sofia har gitt uttrykk for at han ikke er like begeistret for det nye forholdet til datteren, ser det imidlertid ut til at Scott og Sofia nyter hverandres selskap.

Angivelig gravid

I april avslørte Khloé selv at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.