FØR OG NÅ: Bildet til venstre er tatt av realitystjernen Khloé Kardashian i 2008, mens bildet til høyre er tatt denne måneden. Nå får hun imidlertid kroppskritikk for å ha slanket seg drastisk.  Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: Bildet til venstre er tatt av realitystjernen Khloé Kardashian i 2008, mens bildet til høyre er tatt denne måneden. Nå får hun imidlertid kroppskritikk for å ha slanket seg drastisk. Foto: NTB scanpixVis mer

Khloé Kardashian raser mot kroppskritikken

- Før var jeg for tykk, men nå er jeg for tynn? Jeg elsker dette spillet.

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (32) har de siste årene lagt om livsstilen og fått en enorm interesse for trening.

Ifølge nettstedet People.com har den berømte søsteren gått ned hele 18 kilo, noe som har blitt en stor snakkis i utenlandske medier. 

Torsdag gikk hun imidlertid hardt ut mot kritikerne på sin Twitter-konto.

Hun refererer blant annet til RadarOnlines artikkel tidligere denne uken, der de skriver at Khloé ser skremmende tynn ut. 

- Jeg trenger å huske denne dagen. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle havne i media for å være «for tynn». Hva i alle dager?!?!, skrev hun i en melding.

I en påfølgende melding forteller hun at hun reagerer på at hun stadig får kritikk for kroppen sin. Hun har tidligere røpet at til og med hennes egen mor, Kris Jenner (60), har kalt henne «feit».

- Før var jeg for tykk, men nå er jeg for tynn? Jeg elsker dette spillet!!, uttaler hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SELVSIKKER: Khloe Kardashian får hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson flere dager i uken for å holde seg i form.  Foto: Splash News
SELVSIKKER: Khloe Kardashian får hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson flere dager i uken for å holde seg i form. Foto: Splash News Vis mer

Ikke komfortabel i bikini

Selv om realitystjernen er slankere og mer veltrent enn noen gang, innrømmet hun nylig at hun ikke føler seg vel i bikini. 

- Jeg elsker badedrakter og bikinier er supersexy. Jeg synes ikke man trenger å vise alt for at det skal være sexy, og nå har badedrakter fått det høye europeiske kuttet som er fantastisk. Jeg er en badedrakt-jente og føler meg veldig komfortabel i dem. Har man kropp til det, bør man vise den frem, sa hun på TV-showet «Lorraine» tidligere denne måneden, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

VELTRENT: Khloé Kardashian har de siste årene blitt svært opptatt av å holde seg i form, noe som også har gitt synlige resultater. 
 Foto: Xposure
VELTRENT: Khloé Kardashian har de siste årene blitt svært opptatt av å holde seg i form, noe som også har gitt synlige resultater. Foto: Xposure Vis mer

- Jeg kunne ønske jeg var en av de jentene som kan sprade rundt i bikini hele tiden, men jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel nok, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor. 

Fitness

Et bilde publisert av Khloé (@khloekardashian)

Usunt forhold til mat

Det var i august i fjor Khloé avslørte hvordan hun klarte å slanke seg den gang hele 16 kilo. Hemmelighet røpet hun i i sin egen bok «Strong Looks Better Naked», ifølge People.com.

I boka forteller skjønnheten om hvordan hun i flere år hadde problemer med å gå ned i vekt, og at hennes forhold til mat var både vanskelig og usunt. 

«Jeg tenkte ikke over hva jeg spiste. Jeg trøstespiste, og spiste fordi jeg kjedet meg eller av vane. Jeg spiste når jeg var lei meg (noe jeg tror mange kan relatere seg til). Jeg spiste til og med chips fordi jeg likte lyden det lager. Jeg tenkte aldri over hva jeg spiste eller hva jeg puttet i kroppen min», skrev hun, ifølge nettstedet.

STOR ENDRING: Khloe Kardashian (t.v) ble før ansett som «den feite søsteren», ifølge henne selv. Her sammen med søstrene Kourtney (i midten) og Kim Kardashian.  Foto: Ap
STOR ENDRING: Khloe Kardashian (t.v) ble før ansett som «den feite søsteren», ifølge henne selv. Her sammen med søstrene Kourtney (i midten) og Kim Kardashian. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har alt å takke henne for

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.