VET HVA HUN VIL HA: Ikke bare liker Khloe Kardashian selv å lage litt lyder under laknene, hun forventer også at mannen hun er sammen med skal gjøre det samme. Foto: NTB Scanpix
VET HVA HUN VIL HA: Ikke bare liker Khloe Kardashian selv å lage litt lyder under laknene, hun forventer også at mannen hun er sammen med skal gjøre det samme. Foto: NTB ScanpixVis mer

Khloé Kardashian oppfordrer menn til å snakke frekt i senga

- Jeg synes det er uhølfig hvis man ikke er verbale på soverommet, sier den nysingle TV-stjernen Khloé Kardashian.

SEOGHØR.NO: Khloe Kardashian (31) ble nylig singel etter at forholdet til basketproffen James Harden (26) tok slutt tidligere i år.

Harden var en god støtte for TV-profilen etter at eksmannen Lamar Odom (36) ble funnet bevisstløs på et bordell i oktober i fjor.

I realityserien «Keeping Up With the Kardashians», som har gjort familien verdenskjente, deler de gledelig fra livets opp- og nedturer. Og Khloe er ikke av den flaue typen når det kommer til å snakke om sex heller.

På appen sin har hun nå nemlig delt et helt innlegg om hvor viktig hun synes det er at menn og kvinner snakker «dirty» til hverandre på soverommet.

- Å snakke mens man har sex er helt avgjørende, og jeg synes faktisk det er uhøflig hvis man ikke er verbale med hverandre, skriver hun, ifølge UsWeekly.com.

- Hvis gutten jeg er sammen med ikke er verbal, så blir jeg ikke tent. Hvordan skal jeg da kunne vite om han liker det som skjer? fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ BEINA IGJEN: Sist helg viste Khloe seg med eksmannen Lamar for første gang siden han kjempet for livet sitt på sykehuset i høst. Foto: Afp
PÅ BEINA IGJEN: Sist helg viste Khloe seg med eksmannen Lamar for første gang siden han kjempet for livet sitt på sykehuset i høst. Foto: Afp Vis mer

- Kos deg eller forsvinn

Men selv om TV-stjernen er en stor forkjemper for å snakke under akten, så mener hun ikke at man skal stresse med hva man skal si - så lenge man bare gjør en innsats.

- Man trenger ikke fortelle alt det sprøeste man tenker. Det er helt i orden å bare lage litt høyere lyd hvis man liker det som skjer. Det er en sexy måte å lære hva som tenner partneren din, spesielt hvis forholdet er nytt, mener hun.

Khloe, som nylig ga ut boka «Strong Looks Better Naked», synes selv at hvis partneren hennes er helt stille, så føles det som om hun «tvinger seg på» ham.

- Det skal ikke føles som en jobb, kjære! Kos deg eller forsvinn!!! avslutter hun innlegget, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Lamar Odom viste seg for første gang siden ulykken