Khloe Kardashian:

Khloé Kardashian innrømmer babyløgn

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen lurte både fansen og ektemannen.

VILLE IKKE HA BARN LIKEVEL: I flere år latet realitystjerna Khloé Kardashan (32) som hun prøvde å bli gravid. I virkeligheten hadde hun ingen planer om å bli mor. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE HA BARN LIKEVEL: I flere år latet realitystjerna Khloé Kardashan (32) som hun prøvde å bli gravid. I virkeligheten hadde hun ingen planer om å bli mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I en årrekke ga tv-profil Khloé Kardashian (32) uttrykk for at hun ville ha barn.

Ønsket om familieutvidelse har tidligere blitt tydeliggjort på tv, i familiens velomtalte realityprogram, men også i diverse intervjuer - der den yngste Kardashian-søsteren erkjente at hun prøvde å bli gravid - uten hell.

Etter at 32-åringen søkte om skilsmisse fra ektemannen, den tidligere basketballspilleren Lamar Odom (37), i 2013 - har det riktignok vært langt mindre barneprat.

Latet som

I virkeligheten var Khloés mammaplaner, foruten helt i begynnelsen av ekteskapet, en eneste stor løgn. I helgas episode av «Keeping up with the Kardashians» erkjenner Khloé at hun lurte alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

Saken fortsetter under bildet.

Khloé Kardashian innrømmer babyløgn

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmer 32-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

I programmet besøker tv-stjerna en fertilitetsklinikk med storesøster Kim Kardashian (36) for å undersøke muligheten for surrogati. Sistnevnte familiemedlem har den siste tida gitt uttrykk for at hun ønsker seg et tredje barn med ektemannen Kanye West (40), men det viser seg å være lettere sagt enn gjort.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

På grunn av komplikasjoner med morkaken har legene bedt henne om å vurdere surrogati som alternativ. Og i møtet med fertilitetseksperten er Khloé altså inne på tanken om å bære fram et barn for storesøsteren.

- Dårlig tidspunkt

Til tross for at 32-åringen erkjenner at hun har tenkt på egne barn, er hun lettet over at det ikke skjedde mens hun var gift.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, sier hun.

I kjølvannet av skilsmissen, som formelt trådte i kraft i fjor, har både Khloé og Lamar lettet på sløret om problemene som tok knekken på ekteskapet.

Lamar Odoms rusproblemer og utroskap, som han seinest snakket om i et intervju med US Weekly i mars, skal eksempelvis ha vært svært ødeleggende.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksa , fortalte Odom til magasinet.

37-åringen havnet i koma etter en overdose for halvannet år siden, og har gjennomgått et langt rehabiliteringsprogram for å få livet på rett kjøl.

Khloé Kardashian er i dag kjæreste med den 26 år gamle basketproffen Tristan Thompson.

LES OGSÅ: Feiret Kanyes 40-årsdag med millionfest

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer