Khloé Kardashian:

Khloé Kardashian hetses på grunn av sin nye kjæreste

Nå slår realitystjernen kraftig tilbake.

SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian har sett seg lei av basketball-fans som mener hun har en negativ innflytelse på laget til kjæresten Tristan Thompson. Foto: Scanpix
SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian har sett seg lei av basketball-fans som mener hun har en negativ innflytelse på laget til kjæresten Tristan Thompson. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

De siste månedene har Khloé Kardashian (32) blitt observert, og selv lagt ut bilder på Instagram, hvor hun stå i kjærlig positur sammen med basketspilleren Tristan Thompson (25) .

Flere medier hevder med dette at realitystjernen har funnet lykken på ny, etter bruddet med basketballspilleren Lamar Odom (37).

Duoen har selv ikke kommentert ryktene, men det stopper hverken fans eller utenlandske tabloider i å spekulere.

I FORSVAR: Khloe Kardashian tar til motmæle etter at fans av Cleveland Cavaliers-stjerna Tristan Thomson beskylder henne for å bringe laget ulykke. Foto: NTB Scanpix
I FORSVAR: Khloe Kardashian tar til motmæle etter at fans av Cleveland Cavaliers-stjerna Tristan Thomson beskylder henne for å bringe laget ulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

32-åringen, som har vist seg å være særdeles frittalende i sosiale medier, skaper nok en gang overskrifter i forbindelse med koblingen til Cleveland Cavaliers-spilleren Thomson.

- Slikk ballene mine

Ifølge Mirror tenner Kardashian nå på alle plugger, etter at hun mottok meldinger fra Cavaliers-fansen på Twitter. En av meldingene lyder ifølge avisa slik:- Cavs har ikke spilt så bra etter at Khloe Kardashian kom inn i bildet. Jeg bare sier det.

Kardashian, som ikke er blyg når det kommer til ordbruken, mener imidlertid at dette er riv ruskende galt, og slår tilbake ved å henvende seg direkte til Twitter-brukeren.

- Laget er nummer én i sin avdeling, men takk for at du suger så hardt, at du i det hele tatt kan forestille deg at jeg har den makten skriver Kardashian blant annet i sitt svar.

Twitter-meldingen hun har respondert på er i senere tid blitt gjort utilgjengelig.

Oppfattet som ufin

Det er langt fra første gang Khloé Kardashian tar et oppgjør med kritikerne i sosiale medier.

Nylig var hun gjest hos den amerikanske talkshow-verten Jimmy Kimmel.

Under intervjuet åpnet 32-åringen blant annet opp om Thompson (25), samt om halvsøsteren Kendall Jenners ekstravagante 21-årsfeiring som nylig hadde gått av stabelen.

BERØMTE SØSTRE: Khloé med sine søstre Kim og Kourtney Kardashian. Foto: Scanpix
BERØMTE SØSTRE: Khloé med sine søstre Kim og Kourtney Kardashian. Foto: Scanpix Vis mer

- Vi gikk utenfor og der sto det en Rolls Royce, samt en mann. Jeg bare «Hva er gaven? Er det mannen eller bilen?», spøkte realitystjernen under programmet.

- Da jeg fylte 21 år, fikk jeg en middag og en veske, eller noe sånt, fortsatte hun.

Ifølge en rekke medier skal seerne ha oppfattet 32-åringen som både ufin og bortskjemt i sine uttalelser.

- Jævla intervjuer

Realitystjernen skal også ha mottatt mye kritikk i sosiale medier for sin opptreden, hvor hun senere valgte å ta til motmæle i saken.

På sin Twitter-profil skrev Kardashian at hun angrer på å ha stilt opp i programmet.

- Dette er grunnen til at jeg hater å gi jævla intervjuer. Dere vrir om på ordene mine! Ikke gidd å starte noe jævla drama.

- Jeg prøver å være snill, men dere irriterer meg noe jævlig. Da vil jeg heller være usosial.

LES OGSÅ: Kidman (49) vurderer å utvide familien

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer