- Khloé Kardashian er utrøstelig

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen våker over sengen til sin alvorlig syke eks-mann Lamar Odom etter bordellskandalen.

ER FORTVILET: Skilsmissen mellom reality-stjernen Khloé Kardashian og basketballstjernen Lamar Odom ble fullført i sommer, men nå skal hun sitte knust ved sykesengen hans i Las Vegas. Her er de to fotografert sammen på Teen Choice Awards i 2010, i lykkeligere tider.  Foto: Reuters
ER FORTVILET: Skilsmissen mellom reality-stjernen Khloé Kardashian og basketballstjernen Lamar Odom ble fullført i sommer, men nå skal hun sitte knust ved sykesengen hans i Las Vegas. Her er de to fotografert sammen på Teen Choice Awards i 2010, i lykkeligere tider. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til onsdag norsk tid meldte flere amerikanske medier at basketballstjernen Lamar Odom (35) var funnet bevisstløs på et bordell i Crystal, Nevada.

Etter å ha fått akutt behandling på et lokalt sykehus ble han fraktet til Sunrise Hospital i Las Vegas for videre behandling, ifølge People.

TMZ melder at Lamars ekskone,  «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (31), nå befinner seg ved sykesengen hans etter å ha reist til Las Vegas i all hast.

Ifølge nettstedet ligger Odom i koma, og hjertet hans er i ferd med å svikte. Det skal dessuten være store problemer med nyrene og lungene hans.

- Hun er utrøstelig, sier en innsidekilde om Khloé Kardashian til UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

Har ikke funnet dop

Nettstedet skriver også at storesøster Kim Kardashian West (34) og mamma Kris Jenner (59) er sammen med henne.

En annen kilde sier til UsWeekly at Khloés lillebror Rob (28) og Scott Disick (32), eksen til Kourtney Kardashian (36), også prøver å komme seg til Las Vegas.

UsWeekly har snakket med eieren av bordellet Bunny Ranch, Dennis Hof, om Lamar Odoms besøk der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer