Khloé Kardashian:

Khloé Kardashian er redd for å amme

- Jeg hører syke ting.

NERVØS: Khloé Kardashian røper overfor fansen at hun er nervøs for hvordan ammingen av den nye babyen kommer til å bli. Foto: NTB Scanpix
NERVØS: Khloé Kardashian røper overfor fansen at hun er nervøs for hvordan ammingen av den nye babyen kommer til å bli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste månedene har Kardashian-Jenner-familien servert fansen familielykke og nye familiemedlemmer.

I midten av januar fikk Kim Kardashian West (38) lille Chicago, og i februar ble Kylie Jenner (20) mamma for første gang, da lille Stormi kom til verden.

Og nå er det Khloé Kardashians (33) fødsel fansen venter spent på.

Terminen, skal ifølge flere utenlandske medier, være i slutten av april, og stadig deler Khloé bilder og tanker rundt graviditeten.

Redd for å amme

Nylig delte 33-åringen et bilde av seg selv sammen med barnefaren og kjæresten Tristan Thompson (27) på sosiale medier, hvor duoen viser frem den stadig voksende magen til Khloé.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Kommentarene strømmet inn på bildet som hittil har fått over fire millioner likerklikk. Blant dem var det spesielt én fan som fikk ekstra mye oppmerksomhet.

- Kos deg med graviditeten og puppene nå. Når du begynner å amme kommer du til å begynne å lekke - og da vil du ikke ha de store puppene lenger. Flere av oss har gått gjennom det samme. Amming er ingen spøk, men det er en fantastisk ting og en fantastisk måte å komme i kontakt med babyen din på, kommenterte en bruker under aliaset «bombshelldom».

Få sekunder etter responderte Khloé på kommentaren.

- Herregud, jeg er nervøs for ammingen. Jeg hører syke ting om amming, men jeg vil kjempe meg gjennom det og elske det.

HØYGRAVID: Fansen venter spent på når Khloé Kardashian skal føde. Her er hun på shopping i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix.
HØYGRAVID: Fansen venter spent på når Khloé Kardashian skal føde. Her er hun på shopping i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Får kritikk

Det er imidlertid ikke bare diskusjoner om amming som får oppmerksomheten i kommentarfeltet på Khloés Instagram-profil.

Den siste tiden har 33-åringen vært opptatt med å promotere sin nye kolleksjon med gravidplagg, men forrige uke valgte hun derimot å overraske fansen med et mer dristig bilde.

Kun iført sort blondeundertøy og en morgenkåpe poserte hun for fansen mens hun holdt hånden under babykulen, som en slags provokasjon for kritikken hun har fått den siste tiden.

📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

33-åringen er nemlig blitt kritisert for en så banal ting som at hun holder mye på babymagen sin - noe hun valgte å slå hardt tilbake mot i et innlegg på Twitter:

«Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg har kun et par måneder å nyte denne fasen i livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!» skrev hun.

Også realitystjernens treningsvaner under svangerskapet har vært gjenstand for kritikk, ettersom mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei. ​

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skrev hun på Twitter - og lenket til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

- Blir en jente

For Khloé er dette hennes første graviditet, og forventningene rundt mammatilværelsen er stor.

For kort tid siden kunne superstjernen avsløre hvilket kjønn babyen har, men den store nyheten delte riktignok ikke 33-åringen selv.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

Ifølge People røpet legen til Khloé kjønnet på babyen hennes til lillesøsteren Kylie, som nylig ble mor for første gang til datteren Stormi. Kylie skal nemlig ha vært den som fikk overraske søsteren sin med den store nyheten.

- Jeg håper Kylie lyver, sier Khloé i episoden, og avslører at hun i utgangspunktet håpet på en liten gutt.

Likevel tok det ikke lang tid før 33-åringen avslørte på Twitter at hun er i ekstase over å skulle bli mor til en liten jente.

- Gud gir oss det vi trenger. Hans timing er aldri feil. Hormonene mine løper løpsk for denne nyheten, skrev hun.

Videre forklarte stjernen at hun gleder seg til at datteren skal få bestevenner i niesene sine, og sikter til Kim Kardashians (37) datter Chicago og Kylies datter Stormi, som ble født i henholdsvis i midten av januar og den 1. februar.

- Nå er jeg så spent, og datteren min vil få de beste venner i Chicago og Stormi. Gud er stor!!! Takk for prinsessen vår, fortsatte hun. ​

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

LES OGSÅ: - Vet hvem som er de ekstreme blant oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer