Khloé Kardashian ble mamma:

Khloé Kardashian er blitt mamma

Reality-stjernen fødte en liten datter i dag.

NYBAKT MAMMA: Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (26) har fått sitt første barn sammen. Foto: AP / NTB Scanpix
NYBAKT MAMMA: Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (26) har fått sitt første barn sammen. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Khloé Kardashian (33) er blitt mamma for første gang. Det bekrefter både E! Online og CNN. Det bekreftes også at kjæresten Tristan Thompson (27) var til stede under fødselen.

Den lille jenta ble født på et sykehus like utenfor Cleveland. Hun har foreløpig ikke fått noe navn, ifølge kilder nettstedet TMZ har snakket med.

Mamma Kris Jenner repostet nylig denne videoen på sin Instagram der datteren Kendall sier «baby». Hun skriver:

«#Velsignet. Når tre av dine søstre føder på under ett år. Gratulerer @KhloeKardashian for å ta imot en jente til i KarJenner klanen.»

Midt i utroskapsrykter

Påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjernen spredte som seg ild i tørt gress den siste uken.

Det var Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

Den kvinnelige kilden som Daily Mail har snakket med, vedkommende som filmet Thompson på utestedet, forteller til nettstedet at 27-åringen holdt den ukjente brunetten i hånda.

- Det hang sammen hele kvelden, og flørtet åpenbart. Jeg digger Kardashian-familien og synes dette er utrolig trist. Jeg trodde faktisk han var en bra fyr, sier kilden.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

Det var like før jul i fjor, etter flere måneder med spekulasjoner, at Khloé bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med Tristan.

GRAVID: Khloé Kardashian avslørte graviditeten like før jul. Foto: NTB scanpix
GRAVID: Khloé Kardashian avslørte graviditeten like før jul. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av sin voksende mage.

- Kvalm og ekkel

Etter at hun avslørte graviditeten i desember, har Khloé delt detaljer om både termin, svangerskapsplager og navneplaner.

- Dette er ikke morsomt. Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, sa Khloé om graviditeten i en episode av «Keeping Up With The Kardashians», som ble vist i februar.

I tillegg har 33-åringen fortalt at hun gruer seg til å amme.

- Herregud, jeg er nervøs for ammingen. Jeg hører syke ting om amming, men jeg vil kjempe meg gjennom det og elske det, skrev hun som svar til en kommentar til et Instagram-bilde hun la ut i slutten av mars.

Da 33-åringen gjestet talkshowstjernen Ellen DeGeneres (60) i starten av januar fikk hun også spørsmål om babynavn.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Khloé fortalte at hun foreløpig ikke har noen navn klare, men at hun ønsker at forbokstaven i navnet skal være enten «K» eller «T», altså lik babyfarens eller hennes egen forbokstav.

Røpet kjønnet

I starten av mars valgte hun også å røpe babyens kjønn, i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Det var Khloés yngste søster, Kylie Jenner (20), som fikk vite kjønnet og som videre fortalte det til sin gravide søster.

- Jeg håper Kylie lyver, sier Khloé i episoden, og avslører at hun i utgangspunktet håpet på en liten gutt.

Likevel tok det ikke lang tid før 33-åringen avslørte på Twitter at hun er i ekstase over å skulle bli mor til en liten jente.

- Gud gir oss det vi trenger. Hans timing er aldri feil. Hormonene mine løper løpsk for denne nyheten, skrev hun.

Den nyfødte jenta er parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1).

FORELSKET: Basketball-proff Tristan Thompson og realitystjernen Khloé Kardashian har vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Basketball-proff Tristan Thompson og realitystjernen Khloé Kardashian har vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Babyboom i realityfamilien

Og Khloés nyfødte datter er langt ifra det eneste ferske medlemmet i den berømte Kardashian/Jenner-familien.

Ryktene om babyboom i familien begynte å svirre allerede i september i fjor, da flere medier hevdet at både Kim Kardashian West (37), Khloé Kardashian og Kylie Jenner (20) ventet barn.

I slutten av september bekreftet Kim at hun skulle bli mamma for tredje gang. Hun og ektemannen Kanye West (40), som har barna North (4) og Saint (2) fra før, benyttet seg av surrogati fordi det var for farlig for Kim å bære frem barnet selv.

I midten av januar kunne Kim selv bekrefte at hun hadde blitt mamma til en liten jente, som fikk navnet Chicago.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev hun på sin egen nettside.

Avslørte fødsel

Bare noen uker senere, i starten av februar, fikk fansen også endelig svar på ryktene om at lillesøster Kylie var gravid, da hun annonserte at hun har blitt mamma.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, i tillegg til at hun delte en nesten tolv minutter lang video på Youtube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viste klipp fra fødselen og bilder av den voksende babymagen.

NYBAKT MAMMA: Til tross for rykter og overskrifter, holdt Kylie helt tett om graviditeten, og røpet ingenting før datteren Stormi var født. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: Til tross for rykter og overskrifter, holdt Kylie helt tett om graviditeten, og røpet ingenting før datteren Stormi var født. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Kylie var også raskt ute med å røpe at den lille jenta hadde fått navnet Stormi. I ukene etter fødselen har hun også delt flere bilder av datteren.

Turbulent kjærlighetsliv

Khloé Kardashian har lenge vært klar på at hun ønsker seg barn. Kort tid etter at hun og Tristan begynte å date avslørte hun at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

EKS: I fire år var Khloé Kardashian gift med Lamar Odom. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images / NTB scanpix
EKS: I fire år var Khloé Kardashian gift med Lamar Odom. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images / NTB scanpix Vis mer

De siste årene har imidlertid «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Tidligere var Khloe gift med NBA-proffen Lamar Odom (37).

Etter fire år som ektepar søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært at Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Også da hun var sammen med Lamar, ga Khloé uttrykk for at hun ville ha barn. Men i fjor innrømte Khloé babyløgn og avslørte at hun den gang lurte alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmer 32-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

LES OGSÅ: Får massiv kritikk fra fansen for manipulert familiebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer