Khloé Kardashian ble mamma:

Khloé Kardashian er blitt mamma

Reality-stjernen fødte en liten datter i dag.

NYBAKT MAMMA: Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (26) har fått sitt første barn sammen. Foto: AP / NTB Scanpix
NYBAKT MAMMA: Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (26) har fått sitt første barn sammen. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Khloé Kardashian (33) er blitt mamma for første gang. Det bekrefter både E! Online og CNN. Det bekreftes også at kjæresten Tristan Thompson (27) var til stede under fødselen.

Den lille jenta ble født på et sykehus like utenfor Cleveland. Hun har foreløpig ikke fått noe navn, ifølge kilder nettstedet TMZ har snakket med.

Mamma Kris Jenner repostet nylig denne videoen på sin Instagram der datteren Kendall sier «baby». Hun skriver:

«#Velsignet. Når tre av dine søstre føder på under ett år. Gratulerer @KhloeKardashian for å ta imot en jente til i KarJenner klanen.»

Midt i utroskapsrykter

Påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjernen spredte som seg ild i tørt gress den siste uken.

Det var Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer