Khloé Kardashian droppet Kims 35-årsdag

Reality-stjernen valgte å bli ved Lamar Odoms side etter ektemannens nær-døden-opplevelse.

VILLE IKKE FORLATE LAMAR: Onsdag feiret Kim Kardashian (midten) 35-årsdagen sin med venner og familie. Lillesøster Khloé glimret med sitt fravær ettersom hun ikke ville forlate sykesengen til Lamar Odom (t.v). Foto: NTB Scanpix/ SipaUSA
VILLE IKKE FORLATE LAMAR: Onsdag feiret Kim Kardashian (midten) 35-årsdagen sin med venner og familie. Lillesøster Khloé glimret med sitt fravær ettersom hun ikke ville forlate sykesengen til Lamar Odom (t.v). Foto: NTB Scanpix/ SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag feiret Kim Kardashian 35-årsdagen sin med venner og familie, men lillesøster Khloé (31) var ikke blant gjestene.

Samme dag ble det kjent at Khloé ikke lenger vil skilles fra ektemannen Lamar Odom (35), få dager etter at han våknet fra koma etter en nær-døden-opplevelse i Nevada. Ifølge UsWeekly tilbrakte Khloé storesøsterens 35-årsdag ved sykesengen til Lamar i Los Angeles.

- Det går ikke så bra med Lamar. Han kan ikke stå oppreist uten hjelp. Hun er fortsatt veldig bekymret for ham og syntes ikke det føles riktig å forlate ham, sier en innsidekilde til nettstedet.

En kilde nær den tidligere NBA-proffen sier til People at Lamar får antibiotika mot en luftveisinfeksjon, og at han fortsatt får dialyse på sykehuset. Dette som følge av at nyrene hans sviktet etter at han inntok sprit, kokain, opiater og en svartelistet form for viagraet bordell i nærheten av Las Vegas.

- Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål om hva som vil skje i fremtiden, sier Peoples kilde om Lamar Odoms helsetilstand.

Saken fortsetter under bildene.

BLE FEIRET: Khloé Kardashian delte et bilde fra Kims 34-årsdag på Instgram (t.v) i stedet for å være med på feiringen. Høygravide Kim så ganske skeptisk ut da hun ankom overraskelsesfeiringen sammen med Kanye West (t.h) onsdag.  Foto: Instagram/ Splash News
BLE FEIRET: Khloé Kardashian delte et bilde fra Kims 34-årsdag på Instgram (t.v) i stedet for å være med på feiringen. Høygravide Kim så ganske skeptisk ut da hun ankom overraskelsesfeiringen sammen med Kanye West (t.h) onsdag. Foto: Instagram/ Splash News Vis mer

Takket ektemannen

«Selfie»-dronningen Kim Kardashian takket selv ektemannen for bursdagsfesten på Instagram onsdag kveld.

Kim publiserte et bilde av en hvit bursdagskake i tre lag, plassert foran en hvit blomstervegg, og røpet flere detaljer fra feiringen sin.

Det å bruke vegger av hvite blomster som dekorasjon er for øvrig en gjenganger hos «Kimye». Både til morsdagen i 2014 og til parets bryllupsdag noen uker senere, organiserte Kanye West bygging av blomstervegger.

LES OGSÅ: - Nå skal jeg ta tilbake livet mitt