Khloé Kardashian avslørte krefthemmelighet

- De fjernet 20 centimeter av huden min, røper realitystjernen.

SJEKKT SEG FOR KREFT: Khloé Kardashian avslørte at hun fikk en skremmende nyhet da hun sjekket seg for hudkreft for noen år siden.  Foto: Splash News
SJEKKT SEG FOR KREFT: Khloé Kardashian avslørte at hun fikk en skremmende nyhet da hun sjekket seg for hudkreft for noen år siden. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2003 mistet «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (32) faren sin, Robert Kardashian, av spiserørskreft. Han ble kun 59 år gammel.

Den anerkjente advokaten døde kun åtte uker etter han fikk kreftdiagnosen, så dødsfallet kom svært overraskende for Khloé og hennes tre søsken, Kourtney (37), Kim (35) og Rob (29).

Onsdag avslørte 32-åringen at farens kreftsykdom skremte henne, noe som førte til at hun for noen år tilbake valgte å sjekke seg.

- Jeg fikk beskjed om at jeg hadde en føflekk på ryggen som hadde utviklet hudkreft. De fjernet 20 centimeter av huden min. Det var smertefullt, fordi det var så mye hud, skrev hun på nettsiden sin, ifølge nettstedet Mirror.

Realitystjernen oppfordrer nå alle til å sjekke seg, etter hun noen år etter hudkreftnyheten oppdaget nok en føflekk som vekket oppsikt:

- Jeg la merke til en føflekk under brystet mitt som vokste. Jeg sjekket det opp og fant ut at dersom en føflekk vokser og endrer form, må man sjekke den. De fjernet hele greia og undersøkte den, men heldigvis var den godartet, skriver hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer