Khloé Kardashian:

Khloé Kardashian avslører hvordan hun møtte kjæresten

De to stjernene visste ikke at de skulle treffes.

PAR I HJERTER: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med Tristan. Nå forteller hun hvordan de møttes for første gang. Foto: Splash News / NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med Tristan. Nå forteller hun hvordan de møttes for første gang. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Realitystjernen Khloé Kardashian (33) fortalte åpenhjertig i april at hun ønsker å stifte familie med kjæresten, basketball-proffen, Tristan Thompson (26).

Paret har datet siden september i fjor, og de to turtelduene deler titt og ofte bilder av seg selv sammen på sosiale medier.

I forbindelse med 10-års jubileet for «Keeping up with the Kardashians»-serien, har den 33 år gamle stjernen åpnet seg i et intervju med tv-profilen Ryan Seacrest, om hvordan hun møtte sin utkårede for første gang.

I den korte promoen for spesialepisoden, forklarer Khloé at verken hun eller Tristan visste at de skulle møtes, og at de ble «lurt».

Paret møttes nemlig under en blind-date, og Khloés søster, Kim Kardashian (36), har i ettertid uttrykt at hun var svært overrasket over hvordan søsteren møtte kjæresten, og skal ha mast seg til å få vite hvem som planla daten. Dette skriver Contact Music.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Her er paret sammen i september i fjor, da ryktene rundt dem begynte å svirre. Nå skal stjerneparet ha et ønske om å stifte familie. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FORELSKET: Her er paret sammen i september i fjor, da ryktene rundt dem begynte å svirre. Nå skal stjerneparet ha et ønske om å stifte familie. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian har tidligere vært åpen om at hun ønsker å gå sakte frem denne gangen, til forskjell fra da hun giftet seg med basketballspilleren Lamar Odom (37), knappe ni dager etter at han gikk ned på kne. Likevel kan det se ut til at hun er klar for å ta forholdet et par steg videre.

Nylig fyrte Khloé opp under ryktene, da hun under feiringen av sin 33-årsdag delte bilder av seg selv og Tristan på Snapchat. Teksten på et av bildene lød nemlig: «Pappa + mamma».

Saken fortsetter under bildet.

RYKTEFLOM: Etter at Khloe Kardashian delte dette bildet på sin Snapchat-story, har ryktene svirret om at realitystjernen kanskje er gravid. Foto: Skjermdump fra Snapchat
RYKTEFLOM: Etter at Khloe Kardashian delte dette bildet på sin Snapchat-story, har ryktene svirret om at realitystjernen kanskje er gravid. Foto: Skjermdump fra Snapchat Vis mer

- Veldig lykkelig

En rekke av realitystjernens fans har i ettertid spekulert i om det kan ligge noe sannhet i bildene.

Men ifølge TMZ skal ikke duoen være med barn enda.

- Mamma og pappa er bare kallenavn de har på hverandre, og ikke noe mer enn det, fortalte nemlig flere kilder nær paret til nettstedet.

Til tross for at Khloé i etterkant så ut til å avvise ryktene ved å fortelle på sosiale medier hvor bakfull hun var, har en kilde nær paret nylig uttalt til det amerikanske bladet People, at både Khloé og Tristan er klare for å stifte familie.

- De har snakket om både bryllup og barn, sa kilden.

De siste årene har det vært kjent at Khloé har ønsket seg barn, til tross for at hun nylig innrømmet at et ønske om barn med hennes tidligere ektemann Lamar Odom, var en eneste stor løgn.

Ifølge Peoples kilde har imidlertid pipa fått en annen lyd.

- Hun har veldig lyst på barn, forklarte kilden.

Reality-stjernen skal være stormforelsket og lykkelig sammen med sin nye flamme.

SKILT: Khloé og Lamar giftet seg etter knappe ni måneder, men ble skilt i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SKILT: Khloé og Lamar giftet seg etter knappe ni måneder, men ble skilt i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

- Hun er veldig lykkelig og ser positivt på framtiden, sier kilden og legger til at stjernen håper at en forlovelse snart vil skje.

Usunt ekteskap

Khloé giftet seg med Lamar i 2009 etter at paret hadde kjent hverandre i ni måneder.

Gjennom en rekke episoder av den populære realityserien fikk vi et innblikk i parets turbulente forhold, men også hvordan de prøvde å få barn sammen.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmet stjernen i et videoklipp, gjengitt av E!

Til tross for at 32-åringen har innrømmet at hun har tenkt på egne barn, var hun lettet over at det ikke skjedde da hun var gift.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, har hun sagt.

Lamar Odoms rusproblemer og utroskap, som han senest snakket om i et intervju med US Weekly i mars, skal eksempelvis ha vært svært ødeleggende for forholdet.

LES OGSÅ: Her viser Erna sine beste spinner-triks