Khloé Kardashian avlyser skilsmissen

Paret har bestemt seg for å gi ekteskapet en ny sjanse etter at Lamar holdt på å dø på et bordell sist uke.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter fire år som ektepar søkte Khloé Kardashian (31) om skilsmisse fra NBA-proffen Lamar Odom (35) i desember 2013.

Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Nå har derimot paret bestemt seg for å gi ekteskapet en ny sjanse.

Sammen har duoen nemlig bedt retten om å trekke tilbake seperasjonssaken, melder TMZ.com.

Onsdag morgen (lokal tid) dro Khloés advokat til en dommer i Los Angeles og ba ham trekke tilbake papirene som begge har undertegnet for å avslutte ekteskapet.

Saken fortsetter under bildet.

TATT INN I VARMEN IGJEN: Hele Kardashian/Jenner-familien har vært fra seg av engstelse etter at Lamar havnet i koma. Her er alle samlet i lykkelige tider i 2007. Foto: All Over Press
TATT INN I VARMEN IGJEN: Hele Kardashian/Jenner-familien har vært fra seg av engstelse etter at Lamar havnet i koma. Her er alle samlet i lykkelige tider i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

Nyheten kommer en knapp uke etter at Lamar ble funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas.

I etterkant har basketballstjernen svevd mellom liv og død, og en utrøstelig Khloé har våket over ham ved sykesengen.

I helgen snudde plutselig ting, og familien fikk positive nyheter om at Lamar gjorde fremgang.

Etter å ha ligget i koma i fire dager, våknet han fredag, og nå er han så mye bedre at han kan snakke i fulle setninger og spise på egenhånd.

Takket leger og fans for støtten

Den siste ukens hendelser har altså også fått Khloé på andre tanker når det kommer til hennes forhold til Lamar.

- Dette er en veldig delikat og vanskelig tid for både Lamar og Khloe. Det mest fornuftige å gjøre på et slikt tidspunkt er å sette ting på vent, og ikke ta noen store skritt. Så det er akkurat det hun gjør, sier en kilde til People.com om avlysningen av skilsmissen.

Tirsdag åpnet Khloé seg også før første gang om den tøffe tiden hun har vært gjennom.

- Denne siste uken har vært utrolig vanskelig. Jeg er så takknemlig for familie, venner og fans som har bedt for og sendt ønsker om god bedring til Lamar, skrev hun på sin egen webside.

- Jeg vil også takke alle på Sunrise Hospital, inkludert de fantastiske legene og sykepleierne, for deres godhet og harde arbeid. Under deres fantastiske omsorg har utrolige fremskritt blitt gjort. Man er aldri forberedt på en opplevelse som dette, men uten den grenseløse kjærligheten og de endeløse bønnene for Lamar, og uten all styrke jeg har fått fra min kjære, ville dette vært vanskelig å holde ut. Tusen takk all støtte. Gud er stor!!! avsluttet hun.

PRØVER IGJEN: Det var på dette bordellrommet at Lamar ble funnet bevisstløs sist uke. Etter hendelsen har Khloe bestemt seg for å ta ham tilbake. Foto: Demotix
PRØVER IGJEN: Det var på dette bordellrommet at Lamar ble funnet bevisstløs sist uke. Etter hendelsen har Khloe bestemt seg for å ta ham tilbake. Foto: Demotix Vis mer

LES OGSÅ: Her kollapset Lamar Odom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer