Khloé Kardashian åpner seg om Lamars kollaps

- Denne siste uken har vært utrolig vanskelig.

STÅR STØTT VED EKS-MANNENS SIDE: Lamar Odom og Khloe Kardashian giftet seg høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum. Årsaken til skilsmissen var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg. Foto: Reuters
STÅR STØTT VED EKS-MANNENS SIDE: Lamar Odom og Khloe Kardashian giftet seg høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum. Årsaken til skilsmissen var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas sist uke har basketballstjernen Lamar Odom (35) svevd mellom liv og død.

Det var Richard Hunter, en av de ansatte ved bordellet, som fant Lamar, som angivelig skal ha hatt en miks av ulike typer narkotika i kroppen.

- Det kom gult oppkast ut av munnen hans, og veldig unaturlige væsker rant ut av ham, så vi ringte en ambulanse med en gang, fortalte Hunter.

Khloé Kardashian (31) hastet til Sunrise sykehus i Las Vegas så fort hun fikk høre om hva som hadde skjedd med eksmannen, og en utrøstelig reality-stjerne har siden den gang våket over ham ved sykesengen.

ROMMET: Her på bordellet "Love Ranch" i Nevada ble Lamar funnet bevisstløs sist uke.  Foto: Splash News
ROMMET: Her på bordellet "Love Ranch" i Nevada ble Lamar funnet bevisstløs sist uke. Foto: Splash News Vis mer

Endelig et lyspunkt

Tilstanden forverret seg raskt, og Lamar hadde store problemer med flere indre organer. Torsdag morgen (lokal tid) viste han fremdeles ingen tegn til bevissthet eller forbedring. 

- Legene er bekymret for at han har vært for lenge i denne tilstanden, og nå ser det ikke bra ut, sa en kilde til TMZ.

Men i helgen snudde plutselig ting, og endelig kom det positive nyheter om at Lamar gjorde fremgang.

Etter å ha ligget i koma i fire dager, våknet han fredag, og mandag ble han flyttet via helikopter til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angels for å fortsette behandlingen.

Tirsdag åpnet Khloé seg før første gang om den tøffe tiden.

- Denne siste uken har vært utrolig vanskelig. Jeg er så takknemlig for familie, venner og fans som har bedt for og sendt ønsker om god bedring til Lamar, skriver hun på sin egen webside og fortsetter:

- Jeg vil også takke alle på Sunrise Hospital, inkludert de fantastiske legene og sykepleierne, for deres godhet og harde arbeid. Under deres fantastiske omsorg har utrolige fremskritt blitt gjort. Man er aldri forberedt på en opplevelse som dette, men uten den grenseløse kjærligheten og de endeløse bønnene for Lamar, og uten all styrke jeg har fått fra min kjære, ville dette vært vanskelig å holde ut. Tusen takk all støtte. Gud er stor!!! avslutter hun, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar (nede til venstre) var en populær del av Kardashian-familien før ekteskapet til Khloe tok slutt. Her er alle samlet i 2007.  Foto: All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar (nede til venstre) var en populær del av Kardashian-familien før ekteskapet til Khloe tok slutt. Her er alle samlet i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

Imponerende fremgang

E! News melder at Lamar er så mye bedre nå at han kan snakke i fulle setninger og spise mat på egenhånd. I tillegg beveger han både armer og ben, men han kan ikke stå oppe enda.

Mandag skal også CT-skanningen hans ha kommet helt fin tilbake, selv om det kan være noen kognitive problemer.

Til tross for de positive resultatene har NBA-stjernen har en lang vei å gå.

Nå blir han blant annet behandlet for lungebetennelse, og han er fortsatt på dialyse på grunn av nyresvikt

- Khloe er sammen med ham hele tiden. Hvis må ta tester, så følger hun etter ham, sier en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ: Her kollapset Lamar Odom

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer