Khloé Kardashian og True Thompson:

Khloé får kritikk for navnevalget

Mormor Kris Jenner røper detaljer for fansen, men ikke alle lar seg begeistre.

NYTT BARNEBARN: For få dager siden ble Kris Jenner bestemor igjen. Nå har 62-åringen hele ni barnebarn etter at Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre. Foto: NTB Scanpix
NYTT BARNEBARN: For få dager siden ble Kris Jenner bestemor igjen. Nå har 62-åringen hele ni barnebarn etter at Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag kveld kunne Khloé Kardashian (33) endelig avsløre navnet på sin nyfødte datter.

Sammen med et bilde som trolig er tatt i Kardashians hjem, der et rom er fylt opp med rosa ballonger og roser, skriver den nybakte moren følgende:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret hjertene våre, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

- Så glad for navnet

Navnet er etter alt å dømme ikke tatt ut av løse luften. Nå går nemlig mormor Kris Jenner (62) ut i sosiale medier og deler historien bak navnevalget.

- Jeg er så stolt av å kunne ønske mitt vakre lille barnebarn True velkommen til verden. FUN FACT ... Min bestefars navn på min fars side var True Otis Houghton. Min fars navn var Robert True Houghton. Jeg er dermed så glad for at Khloé har gitt sin datter navnet True, skriver Kris Jenner på Instagram.

Saken fortsetter under:

Den lille jenta kom til verden på et sykehus like utenfor Cleveland torsdag forrige uke. Da Khloé delte navnet på datteren, hadde det gått fire dager siden hun sist oppdaterte fansen i sosiale medier.

Dagen før fødselen traff nemlig utroskapspåstandene vedrørende kjæresten og barnets far, Tristan Thompson (27), internett med et voldsomt brak.

Overfor nettsteder som E! og CNN ble det bekreftet at Thompson var til stede under fødselen, og at alt tilsynelatende var i skjønneste orden.

- Opprørt

Dagen før fødselen ble det likevel hevdet at Khloé skal ha fått tidlige rier som følge av utroskapsbråket, og at hele familien var på plass ved fødestua for å støtte 33-åringen i en vanskelig tid.

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skrev TMZ.

SAMMENSVEISET: På tross av utroskapsryktene rundt Tristan Thompson skal familien ha valgt å stå samlet. Her er Kris Jenner, Khloé Kardashian og Kylie Jenner avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix
SAMMENSVEISET: På tross av utroskapsryktene rundt Tristan Thompson skal familien ha valgt å stå samlet. Her er Kris Jenner, Khloé Kardashian og Kylie Jenner avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilder fortalte til nettstedet at Khloés mor, Kris Jenner (62), tok et fly fra Los Angeles til Cleveland i Ohio onsdag morgen.

Familien skal være ekstremt opprørt over de påståtte utroskapsanklagene rundt Tristan, ifølge nettstedet.

Fansen kritisk

Og det er nettopp den angivelige utroskapsskandalen rundt Tristan Thompson som får enkelte fans til å rynke på nesen over valget av babynavn.

Ifølge UsWeekly er det flere som påpeker i sosiale medier at navnet «True», som jo betyr ting som sann, ekte og tro, klinger dårlig når faren til barnet skal ha vært akkurat det motsatte:

- Hvordan kan Khloé kalle babyen sin True Thompson når faren ikke var tro mot moren? undrer én Twitter-bruker.

En annen reagerer på at Khloé Kardashian også har gitt datteren etternavnet til faren, altså Thompson, fremfor sitt eget etternavn.

- Kalte Khloé Kardashian virkelig barnet sitt True Thompson? Jeg vet ikke om jeg er mest skuffet over fornavnet eller etternavnet, skriver Twitter-brukeren.

Flere påpeker altså ironien i navnevalget, og at det virker noe selvmotsigende. Kjendisblogger Perez Hilton følger i samme spor:

- «True» Thompson. Tydeligvis ikke oppkalt etter pappa, skriver han på Twitter, fulgt av en smilefjes-emoji som ler så den griner.

Ukjent brunette

Det var den britiske tabloidavisen Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York forrige uke, angivelig fra helgen i forveien, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, fikk bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk var Tristan Thompson.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

Det var for øvrig norske Vendela (21) som filmet det hele, og solgte opptaket videre.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Hansen til Se og Hør fredag.

LES OGSÅ: Får hard kritikk etter babyshower-festen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer