MISFORNØYD: Kilder hevder at Khloé Kardashian ikke er fornøyd med hvordan Lamar Odom oppfører seg etter rehabiliteringen. TV-stjernen er angivelig bekymret for at eksen skal drikke på seg nye helseproblemer. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Kilder hevder at Khloé Kardashian ikke er fornøyd med hvordan Lamar Odom oppfører seg etter rehabiliteringen. TV-stjernen er angivelig bekymret for at eksen skal drikke på seg nye helseproblemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Khloé er veldig bekymret for Lamar

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har forsørget eksen i månedsvis, men nå nekter han å høre på henne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Både fans og familie fryktet det verste da basketballstjernen Lamar Odom (36) ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada høsten 2015, etter en overdose.

Den tidligere Lakers-proffen havnet i koma og svevde mellom liv og død mens flere av de indre organene hans var nær ved å svikte.

Odoms to barn, samt eksen hans Khloé Kardashian (31) og hennes berømte familie våket over ham på sykehuset. I samme periode ble hans og Kardashians skilsmissesøknad trukket tilbake.

Den siste tiden har Lamar Odoms helse kommet seg betraktelig, og i påsken var han med Kardashian-familien på deres tradisjonelle kirkebesøk. Likevel skal Khloé være svært bekymret for ham, skriver People.

Saken fortsetter under bildet.

INNE I VARMEN: Første påskedag var Lamar med Khloé og familien hennes på påskegudstjeneste. Foto: Broadimage
INNE I VARMEN: Første påskedag var Lamar med Khloé og familien hennes på påskegudstjeneste. Foto: Broadimage Vis mer

Ifølge nettstedet har Khloé støttet ham både emosjonelt og økonomisk etter at han ble utskrevet fra sykehuset, men nå ser det ut til at han setter rausheten hennes på prøve.

- Hun klarer ikke å styre ham

På tross av at Khloé skal ha betalt både husleien og det nesten tre måneder lange sykehusoppholdet hans, klarer hun ikke å styre Lamars oppførsel.

People hevder nemlig at 36-åringen, som har slitt med rusproblemer, har begynt å drikke igjen. Alkohol er noe Odom bør unngå, ettersom nyrene hans ble skadet ta han tok overdose.

- Khloé er veldig bekymret for oppførselen hans. Men Lamar nekter å høre på henne. Han sa faktisk til henne: «Ingenting vil skje med meg. Bare se hvordan jeg overlevde forrige gang», hevder en kilde nær Kardashian-familien overfor People.

Saken fortsetter under bildet.

BASKET-STJERNE: Lamar Odom er fortsatt kjent for sine prestasjoner som profesjonell basketballspiller. Her hilser han på en ung fan under kampen mellom Lakers og Miami Heat i L.A. onsdag 30. mars. Foto: Ap
BASKET-STJERNE: Lamar Odom er fortsatt kjent for sine prestasjoner som profesjonell basketballspiller. Her hilser han på en ung fan under kampen mellom Lakers og Miami Heat i L.A. onsdag 30. mars. Foto: Ap Vis mer

- Bestilte flere drinker

Ifølge UsWeekly dro Lamar Odom til puben Johnny O'Brien's i Sherman Oaks i L.A. forrige helg, dagen før han feiret påske med Kardashian-familien. Et øyenvitne sier til nettstedet at han bestilte flere drinker der.

Etter at Odoms pubbesøk kom frem i pressen tidligere denne uken, skrev Khloé Kardashian på Twitter tirsdag at hun følte seg «hjelpeløs».

En kilde nær Odom påstår imidlertid overfor UsWeekly at idrettsprofilen ikke drakk alkohol mens han var på puben. Han skal ha ønsket å komme seg ut litt og «føle seg normal», ikke å bli beruset.

- Han dro ut med Khloés sikkerhetsfolk for å møte noen venner og komme seg ut av huset. Han kjøpte drinker til dem, men drakk ikke selv. Khloés sikkerhetsvakt var sammen med ham, noe som er omtrent det samme som å ha Khloé der, påstår innsidekilden.

Saken fortsetter under bildet.

HJELPER EKTEMANNEN: Khloe Kardashian har vært en trofast støttespiller for Lamar Odom etter hans sammenbrudd. Foto: Afp
HJELPER EKTEMANNEN: Khloe Kardashian har vært en trofast støttespiller for Lamar Odom etter hans sammenbrudd. Foto: Afp Vis mer

Vedkommende, som er anonym, legger til at Lamar Odom har vært «så flink og frisk» den siste tiden. Onsdag var han for øvrig til stede på en basketballkamp mellom Los Angeles Lakers og Miami Heat i L.A..

En annen kilde nær Odom avviser dessuten at Kardashian støtter ham økonomisk. Imidlertid er det hun som må godkjenne bruken av Odoms økonomiske milder.

- Det er Lamars penger, ikke hennes, uttaler kilden.

LES OGSÅ: Flytter fra hverandre etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer