Khloé Kardashian:

- Khloé er klar for bryllup og barn

Etter å ha løyet om å prøve å bli gravid, skal stjernen nå ha et ønske om å få barn.

KLAR FOR BARN: Khloé Kardashian skal være klar for både bryllup og barn. Foto: Shuttershock / NTB Scanpix
KLAR FOR BARN: Khloé Kardashian skal være klar for både bryllup og barn. Foto: Shuttershock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (32) har siden september i fjor datet basketball-spiller Tristan Thompson (26).

Siden romansen ble kjent offentlig har paret delt en rekke søte bilder sammen og blir stadig observert i hverandres nærvær.

Nå kan det også se ut til at paret er klare for å ta forholdet ikke ett, men to steg videre. Det har en kilde nær duoen uttalt til det amerikanske bladet People.

- De har snakket om både bryllup og barn, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

FAN: Khloé og søsteren Kourtney er stadig å se på basketballkamp for å heie frem Tristan. Foto: AFP / NTB Scanpix
FAN: Khloé og søsteren Kourtney er stadig å se på basketballkamp for å heie frem Tristan. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Lyst på barn

De siste årene har det vært kjent at Khloé har ønsket seg barn, til tross for at hun nylig innrømmet at ønske om barn med hennes tidligere ekteman Lamar Odom var en eneste stor løgn.

LYKKELIG: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med Tristan. Foto: Splash News / NTB Scanpix
LYKKELIG: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med Tristan. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Peoples kilde har imidlertid pipa nå fått en annen lyd.

- Hun har veldig lyst på barn, og håper det vil skje snart.

Reality-stjernen skal være stormforelsket og lykkelig sammen med sin nye flamme.

- Hun er veldig lykkelig og ser positivt på framtiden, sier kilden og legger til at stjernen håper at en forlovelse snart vil skje.

Løy til fansen og familien

Khloé giftet seg med Lamar i 2009 etter at paret hadde kjent hverandre i ni måneder.

Gjennom en rekke episoder av den populære realityserien fikk vi et innblikk i parets turbulente forhold, men også hvordan de prøvde å få barn sammen.

Nå i ettertid viser det seg imidlertid å ha vært en stor løgn fra 32-åringens side.

Saken fortsetter under bildet.

VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i 7 år, før de skilte seg i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i 7 år, før de skilte seg i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmet stjernen i et videoklipp, gjengitt av E!.

Til tross for at 32-åringen erkjenner at hun har tenkt på egne barn, er hun lettet over at det ikke skjedde mens hun var gift.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, har hun sagt.

Lamar Odoms rusproblemer og utroskap, som han seinest snakket om i et intervju med US Weekly i mars, skal eksempelvis ha vært svært ødeleggende.

Vil hjelpe søsteren

I episode av «Keeping up with the Kardashians» besøker tv-stjerna en fertilitetsklinikk med storesøster Kim Kardashian (36) for å undersøke muligheten for surrogati.

Saken fortsetter nedenfor.

VIL HA FLER: Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North sammen med rapperen Kanye West. Nå vil Khloé hjelpe paret med å bære frem et barn til. Foto: Splash News / NTB Scanpix
VIL HA FLER: Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North sammen med rapperen Kanye West. Nå vil Khloé hjelpe paret med å bære frem et barn til. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Sistnevnte familiemedlem har den siste tida gitt uttrykk for at hun ønsker seg et tredje barn med ektemannen Kanye West (40), men det viser seg å være lettere sagt enn gjort.

På grunn av komplikasjoner med morkaken har legene bedt henne om å vurdere surrogati som alternativ. Og i møtet med fertilitetseksperten er Khloé altså inne på tanken om å bære fram et barn for storesøsteren.

LES OGSÅ: Dette er Kardashian-familiens største skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer