Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Khloé er ekstremt skuffet

Realitystjernen skal være svært skuffet over Tristan.

TURBULENT: Det er vanskelig å blir klok på forholdet mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian. Foto: Splash News/NTB
TURBULENT: Det er vanskelig å blir klok på forholdet mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en uke siden kom nyheten om at Khloé Kardashian (37) og Tristan Thompson (30) nok en gang skal ha gått hver til sitt.

Forholdet deres har vært alt annet enn en dans på roser, og turbulensen startet allerede da Kardashian gikk gravid med deres felles datter True (3) i 2018.

Av-og-på forhold

Den gang dukket det opp en videosnutt av den profesjonelle basketballspilleren, som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble Thompson sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gjenforeningen ble ikke bekreftet før Khloé i juni uttalte seg om forholdet i reunion-episoden, som ble sendt etter siste episode av «Keeping Up With the Kardashians».

I forkant av bekreftelsen ga paret likevel flere hint i form av kommentarer og kjærlighetserklæringer i sosiale medier.

Da Tristan fylte 30 år i mars gikk også Khloé langt i antyde at de to var et par igjen i sin bursdagshilsen til ham.

Mandag 21 juni meldte derimot en rekke amerikanske medier at stjerneparet hadde gått separate veier, etter at Thompson nok en gang skal ha tilbrakte tiden med flere kvinner.

I april hevdet modellen Sydney Chase at hun hadde hatt en flørt med basketballproffen, og nylig skal 30-åringen ha forsvunnet inn på et rom med tre kvinner på en en fest hos rapperen Drake (34).

«Fortjener bedre enn dette»

Nå skriver E! News at det skal ha vært Thompsons «vandrende øye» som var dråpen til bruddet - også denne gangen.

- Khloé er ekstremt skuffet over hvordan ting har endt opp med Tristan. Hun har brukt utrolig mye tid og energi på forholdet deres og var håpefull for fremtiden, forteller en venn nær familien til E! News, og fortsetter:

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Å se at Tristan ikke har forandret seg likevel etter alt som har skjedd er rett slett hjerteskjærende for henne.

Likevel må livet gå videre for realitystjernen.

- Khloé har alltid hatt problemer med tillit og var ikke sikker denne gangen heller, men hun ønsket å ha en positiv innstilling og å se det gode i Tristan, deler vennen videre med nettstedet.

Heldigvis har 37-åringen et enormt støtteapparat rundt seg av både familie og venner, så det er ikke vanskelig for henne å finne en skulder å lene seg på om hun skulle trenge det.

- Alle vet hvor spesiell hun er og at hun fortjener bedre enn dette, påpeker familievennen og legger til at Khloé nå har fullt fokus på datteren, og på å samarbeide med eksen om å oppdra henne på best mulig måte.

- Hun vet ikke hva fremtiden bringer, og tar en dag av gangen, avslutter kilden.

LES OGSÅ: - Han behandler Britney som en prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer