Foto: Scanpix
Foto: ScanpixVis mer

Khloé delte følelsesladd melding fra sykehuset

Det ble en bittersøt opplevelse for realitystjernen da hun besøkte sin nye nevø.

SEPARERT: Khloés tidligere ektemann, basketballproff Lamar Odom, ligger på samme sykehus som hennes nye nevø ble født på. Foto: Reuters
SEPARERT: Khloés tidligere ektemann, basketballproff Lamar Odom, ligger på samme sykehus som hennes nye nevø ble født på. Foto: Reuters Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne helgen ble Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) foreldre for andre gang, og Khloé Kardashian (31) var tydelig ivrig etter å treffe det nye familiemedlemmet.

Stjernen ble nemlig fotografert da hun ankom sykehuset bare timer etter fødselen.

Men møtet med nevøen ble bittersøtt for Khloé.

Han ble nemlig født på Cedars-Sinai – det samme sykehuset som 31-åringens tidligere ektemann, Lamar Odom (36), ble fraktet for å komme seg til hektene etter at han ble funnet bevisstløs på et bordell.

«Jeg kjenner gangene på dette sykehuset altfor godt. Håper fra rom til rom», skrev Khloé på Twitter under besøket.

Saken fortsetter under bildet.


Det er snart to måneder siden Odom ble funnet bevisstløs på «Dennis Hof's Love Ranch» i Las Vegas, og de tre første ukene skal Khloé ha nektet å gå fra han.

Da han mot slutten av oktober viste stor tegn på forbedring, ble basketballproffen altså flyttet til Cedars-Sinai.


– Vi er ikke kjærester

 

NYTT PAR?: Ryktene vil ha det til at Khloé Kardashian har funnet kjærligheten med James Harden. Her ankommer de realitystjernens lillesøster, Kylie Jenner, sin bursdag i august. Foto: Scanpix
NYTT PAR?: Ryktene vil ha det til at Khloé Kardashian har funnet kjærligheten med James Harden. Her ankommer de realitystjernens lillesøster, Kylie Jenner, sin bursdag i august. Foto: Scanpix Vis mer

Etter nær døden-opplevelsen, trakk Khloé tilbake skilsmissen fra Odom. Det førte naturligvis til spekulasjoner om paret var sammen igjen.

Det avkreftet realitystjernen ovenfor People.

– Det er alt for mange andre viktige ting å tenke på nå. Alt for mange medisinske ting. Å ha et forhold eller å være et par er ikke en gang i tankene våre akkurat nå, fortalte hun til nettstedet.

- Jeg har alltid elsket ham, og jeg kommer alltid til å elske ham. Man trenger ikke være kjærester for å elske noen, fortsatte 31-åringen.

I tiden siden har hun sett stadig oftere med en annen basketballproff; Houston Rockets' James Harden.


LES OGSÅ: Åpner seg opp om den tøffeste tiden i livet sitt.