Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Khloé bryter tausheten om skandalen

- Det er ikke helt sånn det er.

ÅPNER SEG: Khloé Kardashian tar endelig bladet fra munnen om skandalen som involverer kjæresten hennes, Tristan Thompson. Det er på Twitter at hun letter på sløret om hvorfor hun ble ved hans side. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: Khloé Kardashian tar endelig bladet fra munnen om skandalen som involverer kjæresten hennes, Tristan Thompson. Det er på Twitter at hun letter på sløret om hvorfor hun ble ved hans side. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april at helvete brøt løs i Kardashian-familien. Khloé Kardashian (33) var på tidspunktet høygravid, og ventet sitt aller første barn sammen med basketballstjernen Tristan Thompson (27).

At han kort tid før termin ble tatt på fersken i å være utro med en annen kvinne, noe som ble filmet og lagt ut på Internett, sørget for et voldsomt oppstyr.

Et knapt døgn senere kom datteren deres True til verden, og det er blitt hevdet at det var sjokket som sørget for at fødselen begynte.

💕Baby True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Begge partene skal ha tilgitt hverandre nå, men det er tvilsomt noe de har lagt helt bak seg. De har vært særs ordknappe rundt skandalen, men nå, etter nesten to måneder, bryter Khloé tausheten om ektemannens sidesprang.

- Ingen kjennskap

Det er US Magazine som omtaler Kardashians nye kommentarer. Mens det kanskje var forventet at hun ville bryte tausheten ovenfor E!, som produserer «Keeping Up With The Kardashians» og derfor ofte har Kardashian-nytt først, er det i sosiale medier at hun har valgt å åpne seg.

Etter å ha fått en melding fra en bruker som kaller seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», så hun seg nødt til å svare.

I meldingen fra fanen sto det også at Kardashian tidligere har snakket varmt om hvordan kvinner bør vite hva de selv er verdt, og at de burde gå ut av forhold når tiden er inne for det. Det fikk henne til å se rødt.

«Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev Khloé på Twitter, og fortsatte:

«Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner», skrev hun.

Meldingen er likt av nærmere 10 000 brukere, og er delt videre over 300 ganger. Queen Persia valgte å svare videre, og skrev at hun ikke ønsker at noen skal knuse Khloés hjerte igjen. Til det skrev Khloé at hun forstår bekymringen, og at hun elsker ærligheten. Der stopper korrespondansen mellom de to.

FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Khloé og Tristan er blitt overlesset av bruddrykter etter utroskapsbråket, skal førstnevnte angivelig ha tilgitt kjæresten.

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevdet en kilde overfor People i april.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarte kilden videre.

Filmet av norsk jente

Det var den britiske tabloidavisa Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York i april, angivelig fra helgen i forveien, der Tristan er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, fikk bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk var Tristan Thompson.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

Det var for øvrig norske Vendela Hansen (21) som filmet det hele, og solgte opptaket videre.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte hun til Se og Hør i etterkant.

- Begynte å kline

I løpet av kvelden observerte Hansen at Thompson og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, fortalte 21-åringen.

Samtidig som de ferske klippene av Thompson satte internett på hodet, dukket det også opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren kysser to ukjente kvinner på et utested.

Ut ifra sosiale medier å dømme kan det tyde på at Khloé Kardashians velger å fokusere fullt på sin ferske tilværelse som nybakt mor, framfor å kommentere de siste månedenes overskrifter - annet enn på Twitter, selvsagt.

Sladrepressen spekulerer imidlertid på om Khloé kommer til å snakke ordentlig om den tunge tiden når den kommende sesongen av «Keeping up with the Kardashians» har premiere senere denne måneden.

LES OGSÅ: Khloé får kritikk for navnevalget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer