Khloé Kardashian venter barn:

Khloé avslører hvor langt hun er på vei

Viste frem sin voksende babymage.

TERMIN: Khloé Kardashian har svart en fan på hvor langt hun er på vei med sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
TERMIN: Khloé Kardashian har svart en fan på hvor langt hun er på vei med sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden bekreftet Khloé Kardashian (33) at hun venter sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26).

Nyheten delte hun ved å dele et bilde på sosiale medier, hvor hun skrev at en det er en drøm som har gått i oppfyllelse.

Kardashian-familien er kjent for å holde storslagne fester, og hennes mor Kris Jenners (62) årlige julefest, ville ikke Khloé gå glipp av.

Hun strålte i en sølvdrakt, og på sosiale medier viste hun frem både antrekket og sin voksende babymage med et bilde og en video.

- God Jul. Håper du glitrer og skinner i denne tiden. Må alle dine ønsker og drømmer bli til virkelighet. Jeg ber at vi alle kan føle denne lykken hele året. Gud velsigne deg. #BabyBump, skrev hun under.

På Twitter har hun svart på en fans spørsmål om hvor langt hun er på vei med barnet.

- Jeg er seks måneder neste uke, skriver hun.

Khloe og Tristan begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Khloe skal ha vært nervøs før hun delte babynyheten, men skev i sitt innlegg på Instagram at hun er overrasket over all responsen. Hun la heller ikke skjul på at det er en drøm som går i oppfyllelse, når hun nå venter sitt første barn.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn.

I en lang tekst fortakte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Siden babynyheten ble sluppet, har flere av verdens største stjerner stått i kø for å få gratulere den vordende moren, og bekreftelsen har tatt Hollywood med storm.

Gratulasjoner

Supermodell Bella Hadid (21), som for øvrig også er en god venn av Kardashian-Jenner-klanen, var en av de første til å sende sine lykkeønskninger til 33-åringen.

- Jeg er fullstendig i tårer, Khloe. Jeg er så glad på dine vegne og du kommer til å bli den beste moren, skrev hun i kommentarfeltet på Instagram.

Da Khloe bekreftet ryktene, skrev hun at hun var overlykkelig. Det legger hun ikke skjul på overfor Bella heller.

- Tusen takk pene deg. Elsker deg. Jeg kan fremdeles ikke tro det, skriver hun tilbake.

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer