Kevin kostet henne dyrt

Halve formuen er borte. Britneys formue er kraftig redusert av to års ekteskap.

SLØSING: Kevin har gamblet hardt og tapt - med Britneys penger. Nå vil han ha mer, for å holde kjeft. Foto: Svanpix/AP
SLØSING: Kevin har gamblet hardt og tapt - med Britneys penger. Nå vil han ha mer, for å holde kjeft. Foto: Svanpix/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvor blir det av pengene?

SEHER.NO: Britney Spears er nok ikke den eneste som tenker "Hvor i all verden blir det av pengene?" Men få har pøst ut like mye penger somhenne. Da hun giftet seg med Kevin Federline for to år siden var hennes formue anslått til 660 millioner kroner. I dag er hun god for halvparten, melder nettstedet tmz.

Pengene har gått til Kevins rap-eventyr, Kevins gambling, Kevins festing og begges enorme appetitt på shopping. I tillegg har Britney en stor stab å betale. Med livvakter, PR-folk og assistenter. Driften av hennes mange eiendommer koster også store, faste summer hvert år.

Britney har født to barn i løpet av ekteskapet, og har latt karrieren ligge brakk. Dermed har det ikke vært så mye inntekter å spe på med.

Når Kevin etter seprasjonen krever 200 millioner kroner - og barna - så er det mer enn halvparten av det Britney har igjen...

Men det blir kamp om hver dollar. Kevin har ifølge ektepakten bare krav på rundt 65 millioner kroner. Det er 24 millioner i cash, bilen, motorsykkelen og andre ting han har fått i gave - samt halvparten av huset de har bodd i som gift par.

Hans viktigste argument for å få mer penger: Det finnes en sexvideo...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer