Kevin i "Big Brother"?

Produsentene vil ha ham med fordi han tar seg svært så seriøst - selv om ingen andre gjør det.

TV: Kevin er utrolig underholdende fordi han tar seg selv så utrolig seriøst, sier en kilde i "Big Brother"-staben. Foto: AP/Scanpix
TV: Kevin er utrolig underholdende fordi han tar seg selv så utrolig seriøst, sier en kilde i "Big Brother"-staben. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears eksmann Kevin Federline er nå i forhandlinger om å bli med på britenes kjendisversjon av reality-serien "Big Brother"!

Dette skriver The Sun.

Den selvtitulerte K-Fed, som også blir kalt Fed-Ex, har blitt tilbudt nesten to millioner kroner av engelske Channel 4 for å bli med i showet.

LES OGSÅ: Svenskene klare for porno-reality!

Produsentene bak reality-showet håper at Federline takker ja.

- Kevin er utrolig underholdende fordi han tar seg selv så utrolig seriøst - selv om ingen andre gjør det, forteller en kilde til avisa.

- Han kommer til å gjøre underverker for showet på grunn av personligheten sin!

Tidligere har kjendiser som "Take That"-stjernen Mark Owen, skuespillerinnen Brigitte Nielsen og modellen Caprice vært med i showet.

SE HER: Kevin får ikke bu i Malibu.

Kevin og ekskona Britney Spears har også hatt sitt eget realityshow "Britney and Kevin: Chaotic", som ikke akkurat gikk så bra ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer