Kevin Hart:

Kevin Hart er blitt trebarnsfar

Delte bildet på vei hjem fra sykehuset.

FORELDRE: Kevin Hart har blitt trebarnsfar. Foto: Danny Moloshok / Invision / AP
FORELDRE: Kevin Hart har blitt trebarnsfar. Foto: Danny Moloshok / Invision / AP Vis mer

(Se og Hør): Tirsdag kunne den verdenskjente komikeren Kevin Hart (38) og hans kone, Eniko Parrish (33), dele den gledelige nyheten om at lille Kenzo Kash Hart hadde kommet til verden.

Det var i fjor duoen giftet seg, og dette er deres første barn sammen.

Fra før av har Kevin barna Hendrix (10) og Heaven Hart (12) fra sitt tidligere forhold med Torrei Hart (39).

- Gud er virkelig fantastisk....Kenzo Kash Hart ble født kvart på to på natten. Han er frisk og smiler allerede. Takk til dere alle for deres bønder. Vi elsker dere og setter veldig pris på dere, skrev Kevin på Twitter natt til tirsdag.

STJERNELAG: Kevin Hart (t.v) ble trebarnsfar tidligere denne uken. Her er han sammen med Justin Bieber, tennisspiller Eugenie Bouchard og skuespiller Will Ferrell ved en annen anledning. Foto: AFP
STJERNELAG: Kevin Hart (t.v) ble trebarnsfar tidligere denne uken. Her er han sammen med Justin Bieber, tennisspiller Eugenie Bouchard og skuespiller Will Ferrell ved en annen anledning. Foto: AFP Vis mer

Vel hjemme

Kun to dager kunne familien dra hjem fra sykehuset. Det ble dokumentert med et bildet som Kevin delte på Instagram torsdag sammen med en lang kjærlighetserklæring til sin kone.

- Lille gutten kommer hjem..som dere kan se Eniko er oppe og går og tilbake til normalen. Hun er en rockestjerne. Kvinnekroppen er utrolig. Styrken hun har vist de siste tre dagene har jeg aldri sett før. Jeg er heldig som har deg i livet mitt og som kan kalle deg min kone. Jeg elsker deg kvinne, skrev Kevin til bildet han delte.

Saken fortsetter nedenfor.

Var utro

Det er ikke første gang komikerstjernen tar til sosiale medier for å dele utrolige nyheter.

Tidligere i år la 38-åringen ut et videoklipp på Instagram hvor han tok et følelsesladd oppgjør med det han selv omtaler som «egne feilgrep» - etter å ha havnet i en pikant utpressingssak.

- Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette, konstaterte Kevin i Instagram-klippet, der han samtidig understreket at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

- Jeg tar heller konsekvensene av det jeg har gjort, uttalte han.

Presset for penger

Ifølge ukebladet People delte Kevin videoen etter at han mottok trusler fra en kvinne, som angivelig er i besittelse av intimt videomateriale som viser Kevin i het omfavnelse med en annen kvinne.

Ifølge nettsiden TMZ var utpresseren en 27 år gammel kvinnelig stripper som heter Montia Sabbag.

Hun skal også være kvinnen som i videoen blir sett i intime posisjoner med Kevin Hart.

Utpresseren skal ha truet Kevin med å offentliggjøre videoklippene hvis han ikke utbetalte henne en klekkelig sum.

Montia har i ettertid benektet at hun har noe med utpressingen å gjøre, og det er foreløpig ukjent når de angivelige sex-opptakene er gjort, hvordan de har havnet på avveie, eller hvem som medvirker sammen med Kevin.

Ifølge tv-kanalen E! har 38-åringen måttet avvise rykter om utroskap flere ganger den siste tiden, blant annet i sommer, da han responderte med følgende melding på Instagram:

«Jeg må bare le av dette tullet».

LES OGSÅ: Skuespillerparet flytter fra hverandre