- Kevin elsker henne fremdeles

Britney og Kevin kysset foran sønnene. Klarer de å reparere forholdet?

LYKKELIG TID: Britney giftet seg med Kevin i 2005, men ekteskapet skulle ikke være lenge. Nå jobber paret med å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: All Over Press
LYKKELIG TID: Britney giftet seg med Kevin i 2005, men ekteskapet skulle ikke være lenge. Nå jobber paret med å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Britney Spears (26) har stått for utallige overskrifter og skandaler det siste året.

Men den siste tiden har popstjernen virkelig tatt seg sammen, og nå jobber hun hardt for å få livet sitt tilbake på rett kjøl.

Forrige uke da Kevin Federline (30) skulle hente sønnene Sean Preston (2 1/2) og Jayden James (1 1/2) hos Britney - delte eksene et intimt øyeblikk.

- De diskuterte guttene og hvordan det gikk med dem, da hun plutselig kysset ham. Hun gjorde det fordi hun følte seg så nær ham akkurat da, sier en nær venn av familien til Star.

Kevin skal ha blitt veldig glad for kysset, men hans eneste bekymring var at det skjedde foran sønnene.

- Burde vi gjøre dette foran guttene? spurte han Britney.

- Vi er jo foreldrene deres, så hvorfor ikke, svarte hun ifølge kilden.

Britney og Kevin har begynt å innse at de fremdeles elsker hverandre, og nå hjelper til og med familiene deres med å arrangere hemmelige møter slik at de får sjansen til å snakke ordentlig sammen, skriver Star.

- Britney og Kevin jobber virkelig med å få i gang et sunt forhold igjen, og så får de se hva som skjer. Det er definitivt en tiltrekning mellom dem fremdeles.

- Noen ganger møtes de bare for å snakke, mens andre ganger spiser de frokost sammen med guttene som en ordentlig familie, forteller en kilde.

Paret, som giftet seg i 2005 og skilte seg i 2007, får også hjelp av en terapaut til å snakke om problemene sine.

- Brit og Kevin snakket veldig åpent med hverandre i nesten to timer. De diskuterte blant annet de underliggende problemene som fikk ekteskapet deres til å gå i stykker. Det ble felt mange tårer, og det gjenstår fremdeles masse arbeid, men de kom hverandre mye nærmere.

Hvis alt fortsetter å gå like bra mellom dem kan det se ut som om de en gang i fremtiden kan bli en lykkelig familie igjen.

- Kevin har aldri sluttet å elske Britney. Han vet at behandlingen hennes er for livet ut, men ettersom hun har klart seg så bra til nå håper han ting vil ordne seg mellom dem. Han ser at hun virkelig prøver å få ting til å fungere igjen, sier vennen av familien.

LES OGSÅ: - Vil gifte seg med Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer