BESØKER SKAVLAN: Kevin Costner har med bandet Modern West når han gjester Skavlan-studioet i slutten av september. Foto: All Over Press
BESØKER SKAVLAN: Kevin Costner har med bandet Modern West når han gjester Skavlan-studioet i slutten av september. Foto: All Over PressVis mer

Kevin Costner til Skavlan

Kommer til Skandinavia i september.

SEHER.NO: Den amerikanske filmstjernen Kevin Costner (56) besøker Skandinavia 23. september. Da skal han nemlig være gjest hos Skavlan.

Det kommer fram av en pressemelding fra NRK.

Costner, som har vunnet Oscar for regidebuten med «Danser med ulver», gjester Skavlan-studioet med bandet sitt, «Modern West».

«Costner har de siste årene fokusert mer på musikk. Det var hans kone Christine som oppmuntret Costner til å satse på musikken. Han er ute på Europaturné med sitt tredje album og i den forbindelse kommer han til Skavlan.», heter det i pressemeldingen.

Skuespilleren har også gjort stor suksess i filmer som «The Bodyguard» og «Robin Hood: Prince of Thieves». I fjor sommer ble han pappa for syvende gang.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble pappa for syvende gang