SJOKKFORANDRING: Skuespiller Kevin Bacon overrasket fansen med en «selfie» på Instagram denne uken (h.v), og på bildet er han så oppblåst i ansiktet at han er vanskelig å dra kjensel på. På 80-tallet ble han et sexsymbol som den spreke danseren Ren i «Footloose». Foto: NTB Scanpix/ Instagram
SJOKKFORANDRING: Skuespiller Kevin Bacon overrasket fansen med en «selfie» på Instagram denne uken (h.v), og på bildet er han så oppblåst i ansiktet at han er vanskelig å dra kjensel på. På 80-tallet ble han et sexsymbol som den spreke danseren Ren i «Footloose». Foto: NTB Scanpix/ InstagramVis mer

Kevin Bacons «selfie» sjokkerer fansen

Sex-symbolet fra 80-tallsfilmen «Footloose» er ikke til å kjenne igjen.

SEOGHØR.NO: De par siste årene har Kevin Bacons (56) rollefigur i krimserien «The Following» hastet rundt på leting etter seriemorderen Joe Carroll.

Nå har det tilsynelatende blitt mer bacon enn løping på filmstjernen, om man skal tro på den siste «selfien» hansInstagram.

Mandag overrasket «Footloose»-stjernen fansen ved å publisere et bilde av seg selv der han er nesten umulig å gjenkjenne.

«Hilsener fra Storbritannia!» skrev Bacon til det festlige fotografiet, der det ser ut som om han har lagt på seg en god del i ansiktet.

Greetings from the UK!

Et bilde publisert av Kevin Bacon (@imkevinbacon)

Saken fortsetter under bildet.

Men etter alt å dømme, er den drastiske utseendeforvandlingen til filmstjernen resultatet av arbeidet til en dyktig sminkør.

I bakgrunnen på bildet kan man nemlig skimte en campingvogn, noe som indikerer at «Mystic River»-skuespilleren befinner seg på et filmsett i Storbritannia.

Flere av Bacons Instagram-følgere har latt seg sjokkere av stjernens nyeste «selfie».

- Ikke tale om at dette er Kevin, jeg kan ikke gjenkjenne et eneste av ansiktstrekkene hans, kommenterer brukeren «theartistsegal».

- Dette kan umulig være Kevin, han ligner ikke i det hele tatt, på tross av den ekstra vekten, mener brukeren «alexandra_travis».

Andre igjen tar det hele som en spøk og skryter av filmstjernens gode sans for humor.

Saken fortsetter under bildet.

FILMAKTUELL: I «Black Mass» (bildet=), som har norsk kinopremiere 18. september, spiller Kevin Bacon mot blant andre Johnny Depp, Benedict Cumberbatch og Dakota Johnson.  Foto: Xposure
FILMAKTUELL: I «Black Mass» (bildet=), som har norsk kinopremiere 18. september, spiller Kevin Bacon mot blant andre Johnny Depp, Benedict Cumberbatch og Dakota Johnson. Foto: Xposure Vis mer

Ifølge UsWeekly er det ikke kjent om Kevin Bacons noe oppblåste «look» skyldes et nytt filmprosjekt.

Han ble nylig ferdig med innspillingen av både actiondramaet «Black Mass» og skrekkthrilleren «6 Miranda Drive», ifølge Internet Movie Database. I begge disse filmene skal han imidlertid se ut som seg selv, skriver Us Weekly.

Kevin Bacon har foreløpig ikke kommentert det nye bildet av seg selv.

TV-SUKSESS: Kevin Bacon er for tiden aktuell i den tredje og foreløpig siste sesongen av «The Following», der han spiller hovedrollen som Ryan Hardy. James Purefoy (t.h) gestalter rollen som den karismatiske seriemorderen Joe Carroll.  Foto: NTB Scanpix
TV-SUKSESS: Kevin Bacon er for tiden aktuell i den tredje og foreløpig siste sesongen av «The Following», der han spiller hovedrollen som Ryan Hardy. James Purefoy (t.h) gestalter rollen som den karismatiske seriemorderen Joe Carroll. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg angrer ikke

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.