FORTELLER ALT: Kevin Federline åpner seg for Oprah og forteller angivelig alt om Britney og deres tidligere ekteskap. Foto: All Over Press
FORTELLER ALT: Kevin Federline åpner seg for Oprah og forteller angivelig alt om Britney og deres tidligere ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

Kevin avslører alt

Kevin Federline planlegger å avsløre alt om ekskona Britney Spearsnår han nå stiller opp for Oprah Winfrey.

SEHER.NO: Britney Spears (25) eksmann Kevin Federline (28) skal ha planer om å avsløre alt vedrørende hans trøblete ekskone i et tv-intervju med talkshowdronning Oprah Winfrey, skriver CBS4denver.com.


Federline skal være gjest på showet tidlig neste år, og ifølge kilder vil det bli en svært sjokkerende og oppklarende sending.


Under showet skal Kevin blant annet fortelle om hvorfor ekteskapet mellom ham og Britney endte, samt deres bitre bitre kamp for omsorgsretten for sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1). 


- Han ønsker å fortelle sin side av historien og vise verden at han er en god far og bekymret eksmann. Det er et enormt steg for han, men det kan tenkes han kan klare å forandre publikums oppfatning i forhold til hva det er som har gjort at Britney har falt så totalt sammen, sier en kilde nær Federline.


Ekteskapet mellom Britney og Kevin ble brutt i november 2006.


LES OGSÅ: Gamlegutta knuser Britney