TØFF TID: Skandalene rundt Kerry Katonas liv ser aldri ut til å ta slutt. Her med ektemannen Mark Croft. Foto: Scanpix
TØFF TID: Skandalene rundt Kerry Katonas liv ser aldri ut til å ta slutt. Her med ektemannen Mark Croft. Foto: ScanpixVis mer

- Kerry jobbet som prostituert

Kerry Katonas mor kommer med sjokkerende uttalelser om datteren i ny bok.

LOS ANGELES (Seher.no): Den tidligere "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (27) har det ikke lett om dagen. Nylig ble hun kåret til Storbritannias mest forhatte kvinne, eksmannen Brian McFadden langer ut mot henne i media og nå vender hennes egen mor henne også ryggen.

Ifølge SundayMirror.co.uk er Kerrys mor, Sue Katona (48), i gang med å skrive en avslørende bok om datterens liv. Blant annet skal hun påstå at Kerry har jobbet som prostituert og at mannen hennes, Mark Croft (37), har prøvd å få svigermoren i seng.

Sue har allerede signert en lukrativ avtale med et forlag og Kerry, som nekter moren å ha kontakt med sine fire barnebarn, er ikke overraskende helt fra seg over nyheten.

- Jeg har akkurat snakket med Kerry og hun gråt. Alt hun klarte å si var: "Hvordan kan min egen mor gjøre dette mot meg?" Hun er helt knust.

- Det er forferdelig at moren hennes kan si slike grusomme ting som bare er oppspinn om sin egen datter. Dessverre er Sue en veldig trist og veldig syk og ensom dame som er svært bitter, sier talspersonen hennes Max Clifford til nettstedet.

I boka forteller Sue blant annet om datterens dopbruk og sexvaner. Hun anklager Kerry for å ha fått henne avhengig av kokain, og skryter av at hun har ligget med en av datterens ekskjærester.

Hun skal også ha prøvd å få eksmannen Brian McFadden i seng uten å lykkes.

Kerry har fire barn Molly (6) og Lilly-Sue (5) fra ekteskapet med Brian, og Heidi (1) og Max (2 mnd) med hennes nåværende mann Mark.

LES OGSÅ: Viser fødselen i egen tv-serie