RASENDE: Brian McFadden er rasende over ekskona Kerry Katonas uttalelser om han. Her er paret fra lykkelige tider, da de fortsatt var gift.  Foto: AP
RASENDE: Brian McFadden er rasende over ekskona Kerry Katonas uttalelser om han. Her er paret fra lykkelige tider, da de fortsatt var gift. Foto: APVis mer

- Kerry, du er død for meg!

Brian McFadden klikket totalt av ekskonas uttalelser.

SEHER.NO: Søndag kom tidligere Atomic Kitten-sangerinne Kerry Katona (29) med flere oppsiktsvekkende avsløringer om eksmannen, tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden (30).

Til News of The World hevdet nemlig skandaleomsuste Kerry at McFadden var utro mot henne under sitt utdrikningslag i 2002. 

- Det ødela alt for meg. Jeg elsket Brian og stolte på han. Jeg husker jeg tenkte «men han er den tjukke fra Westlife, hvorfor vil han gjøre dette mot meg? forteller hun. 

Paret hadde allerede fått datteren Molly (8) da det angivelige utroskapet skjedde, og kort tid etter bryllupet ble Kerry gravid med datteren Lilly-Sue (7).

Ifølge 29-åringen var imidlertid McFadden klar til å gå fra henne allerede da.
 
- Jeg trodde vi kunne jobbe oss gjennom det, men etter at Lilly ble født fortalte Brian at han ikke elsket meg. Jeg visste det ikke da, men han hadde møtt Delta, forteller hun.

Siden skilsmissen har Kerry gått gjennom en tøff periode med narkomisbruk, depresjoner, samt et svært turbulent ekteskap med Mark Croft.

Og gjennom årene har eksmannen McFadden vært en av dem som har kritisert henne sterkest i mediene, særlig i forhold til oppdragelsen av deres to barn.
 
Ifølge Katona har hun imidlertid fått nok av dette og forteller til News of the World at eksmannen, som bor i Sydney med forloveden Delta Goodrem, kun ringer deres døtre fem ganger i året. 

- Han ringer jentene omtrent fem ganger i året, men Lilly vet egentlig ikke hvem han er. Jeg har aldri fortalt dem hva som virkelig skjedde, sa hun til avisen søndag.

Kun timer etter at intervjuet ble publisert i News of The World la imidlertid McFadden ut et svært hissig innlegg på sin Twitter-side, skriver The Mirror. 

Og 30-åringen virket rasende over ekskonas uttalelser.

- Et visst grisetryne har sagt at min egen datter Lilly ikke kjenner meg og at jeg ikke snakker med barna mine. Fakta: jeg ringer jentene mine minst to ganger i uken og har et nydelig forhold til dem! Og så kaller hun meg feit! Ta den bollen med majones-dekkede french fries ut av trynet ditt og se deg i speilet! er blant det McFadden skriver.

McFadden gikk til og med så langt at han skrev at ekskona er «død for han».

- Dette skjedde også forrige gang karrieren min begynte å gå bra. En viss person gjorde sitt absolutt beste for å ødelegge meg og trekke meg ned i søla. Kerry Katona...DU ER DØD FOR MEG!. Beklager rasingen folkens, men jeg har vært stille altfor lenge og klarer det ikke lenger. Det dreper meg, min vakre forlovede, min mor og far og mine venner. Nå er det nok! skriver han.

Katona har så langt ikke kommet med noe tilbakesvar på eksmannens rasende innlegg, som ble slettet fra hans Twitter-side etter noen få timer.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet handlet kun om narkotika