Kent vraker Skavlan

Fikk beskjed om at kanalen ville kutte vekk tre minutter av Kent-singelen.

<strong>VILLE KUTTE MINUTTER:</strong> Kent skulle spille singelen 999, men fikk beskjed om at TV-kanalen ville kutte vekk nesten tre minutter. Foto: Stella Pictures
VILLE KUTTE MINUTTER: Kent skulle spille singelen 999, men fikk beskjed om at TV-kanalen ville kutte vekk nesten tre minutter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske rockegruppen Kent skulle etter planen ha spilt i TV-programmet «Skavlan» førstkommende fredag.

Det blir det ingenting av. Gruppens nye singel «999» ble ifølge Aftonbladet for lang for TV-kanalen SVT, som ønsket å kutt vekk nærmere tre minutter av den.

«På fredag skulle vi egentlig spilt 999 i et stort TV-program med norsk vert. Men de syntes låten ble for lang og ville ta bort 2.53. De var redde for at folk skulle bytte kanal», skrev bandet på sin egen Twitter-side.

Den svenske avisen har vært i kontakt med prosjektleder for «Skavlan», Gunilla Nilars, på SVT. Hun ønsker ikke å kommentere hvorfor Kent dropper TV-opptredenen.

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg er ikke informert om hvorfor det gikk sånn. Men jeg vet at de ikke skal være med. Hva avgjørelsen var og hva som har skjedd, er jeg ikke sikker på, sier hun.

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hva ser du på her, Fredrik?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer