Kennedy-oldebarn (8) funnet død etter fem dager

Mor og sønn ble meldt savnet forrige uke.

FUNNET DØDE: Både Maeve Kennedy Townsend McKean og sønnen Gideon (8) er nå funnet døde, etter å ha vært savnet siden forrige uke. Foto: NTB Scanpix
FUNNET DØDE: Både Maeve Kennedy Townsend McKean og sønnen Gideon (8) er nå funnet døde, etter å ha vært savnet siden forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke ble Maeve Kennedy Townsend McKean (40) og sønnen Gideon (8) meldt savnet etter at de padlet ut i en kano for å hente en ball de mistet ut på sjøen.

Kanoen ble tatt av en vind, og om lag to timer etter at mor og sønn ble meldt savnet, ble kanoen funnet.

Redningsaksjonen gikk raskt over til en leteaksjon, og de to ble antatt døde. Tirsdag ble 40-åringens kropp funnet på dypt vann ved Shady Side i Maryland, der de satte ut i kanoen.

Onsdag kveld ble også åtteåringens lik funnet, melder CBS News.

Politiet sier til kanalen at Gideon, i likhet med moren, ble funnet på dypt vann, om lag 600 meter unna.

McKean er datter til tidligere viseguvernør i Maryland, Kathleen Kennedy Townsend. Faren hennes var Robert Kennedy, tidligere justisminister og bror til USAs tidligere presdent, John F. Kennedy.

Etterlater seg to barn

McKeans ektemann, David, sitter nå igjen som alenefar til deres to barn, Gabriella (7) og Toby (2). Da kona ble funnet død skrev han i et innlegg på Facebook at familien nå er i sorg.

- Maeve fylte 40 år i november, og hun var mitt alt. Hun var min beste venn og sjelevenn, var blant det David skrev, før han fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer