Maeve Kennedy Townsend McKean:

Kennedy-barnebarn funnet død

Barnebarnet til Robert Kennedy, Maeve Kennedy Townsend McKean (40), ble mandag kveld funnet død. Letemannskaper hadde lett etter henne og sønnen Gideon (8) siden torsdag.

FUNNET DØD: Barnebarnet til Robert Kennedy, Meave Kennedy Townsend McKean (i midten) ble mandag kveld funnet død etter en kanoulykke torsdag i forrige uke. Sønnen Gideon (8) antas også å ha omkommet i ulykken. Foto: Facebook via AP, File / NTB Scanpix
FUNNET DØD: Barnebarnet til Robert Kennedy, Meave Kennedy Townsend McKean (i midten) ble mandag kveld funnet død etter en kanoulykke torsdag i forrige uke. Sønnen Gideon (8) antas også å ha omkommet i ulykken. Foto: Facebook via AP, File / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

McKean er datter til tidligere viseguvernør i Maryland, Kathleen Kennedy Townsend. Faren hennes var Robert Kennedy, tidligere justisminister og bror til USAs tidligere presdent, John F. Kennedy.

McKean og sønnen Gideon (8) forsvant under en kanotur forrige uke, og letemannskaper leter fortsatt etter sønnen, som også er antatt omkommet.

McKean ble funnet på dypt vann ved Shady Side i Maryland der de hadde satt ut i kano, melder AP.

Tatt av vind

Redningsmannskaper skal først ha startet en redningsaksjon da de fikk meldinger om at to personer i en kano så ut til å ha blitt tatt av kraftig vind i Chesapeake Bay.

Politiet skal ha tatt i bruk avansert søkeutstyr under vann for å finne McKean og sønnen.

- Knust

- Vår Maeve viet livet sitt til samfunnets mest sårbare. Gideon var en kjærlig storebror som var god i sport, gåter, matte og sjakk. Mitt hjerte er knust, men vi skal samle Guds nåde og den styrken vi har for å ære det håpet, energien og lidenskapen Maeve og Gideon sendte ut i verden, sier Kathleen Kennedy Townsend i en uttalelse, ifølge AP.

McKean var en menneskerettighetsadvokat og jobbet ved Georgetown University Global Health Initiative. Moren er den eldste datteren til den avdøde, tidligere justisministere og senatoren Robert F. Kennedy og niese til avdøde, tidligere president John F. Kennedy.

LES OGSÅ: - Holdt fanget i ukevis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer