Kendra Wilkinson viser frem strekkmerkene

TV-stjernen gleder seg over sin forandrete kropp.

FAMILIELIV: I syv år har Kendra Wilkinson vært gift med Hank Baskett. Sammen har de sønnen Hank Jr. og datteren Alijah. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELIV: I syv år har Kendra Wilkinson vært gift med Hank Baskett. Sammen har de sønnen Hank Jr. og datteren Alijah. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kendra Wilkinson (30) ble kjent gjennom realityserien «The Girls Next Door» hvor hun fra 2004 til 2008 bodde på Playboy Mansion og var en av Hugh Hefners (90) tre kjærester.

Den gang trente Kendra fanatisk og stilte opp på flere nakenbilder i Playboy.

Men livet som Hefners kjæreste er for lengst et tilbakelagt kapittel.

I dag er nemlig Kendra gift med den tidligere amerikanske fotball-stjernen Hank Baskett (33) og sammen har de sønnen Hank IV (6) og datteren Alijah (23 mnd).

Søndag var det den amerikanske morsdagen, og i den forbindelse delte realitystjernen en rekke bilder av seg selv og barna på Instagram.

På et av bildene viser 30-åringen stolt frem strekkmerkene på magen - et symbol på sine to nydelige unger. 

Look what my 2 babies did... They made me happy. #happymothersday

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on

- Se hva de to barna mine har gjort med meg. De har gjort meg lykkelig, skriver hun sammen med bildet.

 

Tobarnsmorens bilde blir hyllet av fansen.

- Omg! Du er fantastisk. Jeg elsker selvsikkerheten din, skryter en.

- Jeg fikk en baby for fire måneder siden og strekkmerkene mine ser forferdelig ut. Dette får meg til å føle meg mye bedre. Takk for at du deler, roser en annen.

- Du er alltid så ekte og rett frem. Det er forfriskende og se at du ikke trenger å være perfekt hele tiden, mener en tredje.

Happy mastitis day. Ooops I meant Mother's Day!! Flashback to the first week with Alijah.

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on

Kendra postet også bilder av seg selv og barna fra da de var nyfødte.

 

 

- Jeg var sååååå knyttet til Hank. Jeg ville ikke at noen andre skulle komme nær ham. Han var bare min. Det kom til et punkt hvor jeg ble gal og eiesyk. Jeg føler det fremdeles slik. Vi har et utrolig sterkt mor/sønn-bånd. Jeg kan ikke gå en natt uten å kose med ham og be for ham. Jeg setter pris på hvert øyeblikk sammen med ham, skriver hun under bildet tatt av sønnen for seks år siden.

 
 

- Alijah og jeg er kompiser. Jeg lar henne mer eller mindre gjøre som hun vil. Hun er hvem hun er allerede. Yndlingstingen vår å gjøre, utenom å male neglene, å se på sport og spise ost, er å leke «edderkopp mamma» hvor jeg er «moren med de lange beina». Hun har mine gener og jeg kommer garantert til og måtte jobbe med det og ikke kjempe imot, for hun er en minversjon av meg og vi liker ikke regler, forteller hun under et nytt bilde av datteren.

Honestly what the fuck was I thinking wearing this to the clubs back then? Omg!!

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on

 

Prøver ikke være perfekt lenger

I fjor sommer avslørte Kendra at etter at hun ble mor er hun er mer komfortabel og fornøyd med kroppen enn hun noen gang har vært da hun var med i realityserien «Girl Next Door».

- Jeg er en kvinne nå. Den gang var jeg en jente. Selv om jeg var i Playboy på den tiden, så har jeg drømmekroppen nå. Jeg utfyller jeansene mine og har fått den rumpa jeg alltid ønsket meg, fortalte hun til People.com.

Kendra ønsket likevel ikke å ta på seg en bikini i nærmeste fremtid fordi hun har en navlebrokk hun vil fjerne ved et kirurgisk inngrep først.

- Jeg prøver ikke å være perfekt lenger eller å dra på trening hver eneste dag. Jeg elsker å grille og å spise. Nå som jeg har kommet i 30-årene vil jeg bli enda mer balansert. Jeg kommer til å lytte til kroppen min, men jeg vil også forsette å spise.

ALLE GODE TING ER TRE: I fire år bodde Kendra Wilkinson på Playboy Mansion sammen med Holly Madison og Bridget Marquardt som en av Hugh Hefners tre kjærester. Foto: All Over Press
ALLE GODE TING ER TRE: I fire år bodde Kendra Wilkinson på Playboy Mansion sammen med Holly Madison og Bridget Marquardt som en av Hugh Hefners tre kjærester. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kendra: - Jeg tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer