Kendra Wilkinson var utro mot Hugh Hefner

Realitystjernen avslører at hun snek seg ut for å treffe andre menn.

ALLE GODE TING ER TRE: Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson var alle Hugh Hefners kjærester. Bildet er tatt i 2007. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson var alle Hugh Hefners kjærester. Bildet er tatt i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 18 år gammel flyttet Kendra Wilkinson (30) inn på Playboy Mansion som en av Hugh Hefners (89) tre kjærester.

I fem år bodde hun der sammen med Holly Madison (36) og Bridget Marquardt (42), og mye av oppholdet ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

På skjermen fremsto det som om jentene levde et svært glamorøst liv i idylliske omgivelser i Beverly Hills i Los Angeles, men i etterkant har de lettet på sløret og fortalt om både selvmordsforsøk og manipulasjon.

- Jeg bodde i Playboy Mansion i fem år. Jeg var der ikke av romantiske grunner eller fordi jeg ønsket å gifte meg slik som Holly. Jeg hadde det fantastisk. Det var slike ting jeg levde for i den alderen. Jeg hadde det gøy, forteller Kendra Wilkinson på Khloe Kardashians show «Kocktails With Khloe», ifølge Etonline.com.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Her får Kendra et kyss av Hefner på 80-årsdagen hans i 2006.  Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Her får Kendra et kyss av Hefner på 80-årsdagen hans i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fremdeles gode venner

Kendra har tidligere sagt at alle tre jentene hadde sex med Playboy-kongen som fyller 90 år i april, og at hun selv måtte ruse seg før hun gikk til sengs med ham.

Nå avslører TV-stjernen at hun ikke var trofast med sin 59 år eldre eks.

- Hør her, jeg ønsket ikke å gifte meg med ham. Jeg datet på utsiden av forholdet vårt, men jeg hadde nok respekt til å ikke gå offentlig med noen av forholdene.

Wilkinson tok heller aldri med seg noen av mennene hjem.

- Jeg sverger på begge barna mine at jeg aldri hadde sex med noen på Playboy Mansion mens jeg var sammen med Hef. Så mye respekt har jeg. Jeg traff dem på ulike hotell nede i gata, deler hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FALSK IDYLL: Utad virket det som om alt var fint mellom Hugh Hefner og hans tre blondiner, men i etterkant har det kommet frem at det var mye drama og intriger i kulissene.
FALSK IDYLL: Utad virket det som om alt var fint mellom Hugh Hefner og hans tre blondiner, men i etterkant har det kommet frem at det var mye drama og intriger i kulissene. Vis mer

Siden 2009 har Kendra vært gift med den tidligere amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (33) som hun har barna Hank Jr. (6) og Alijah (2). Men paret har hatt et turbulent ekteskap.

For to år siden, da Kendra var åtte måneder på vei med datteren, fant hun ut at ektemannen hadde vært utro med en transseksuell.

Måneden før fødselen og den første tiden etter at Alijah ble født var et mareritt for Kendra, som hun valgte til slutt å tilgi Hank.

Nå har paret jobbet seg videre fra sex-skandalen og holder på å bygge opp tilliten i forholdet igjen.

- Jeg er faktisk veldig glad for at Hank gikk gjennom dette for nå er han i stand til å lære barna hvordan det er å begå en feil og hvordan man skal gjøre det godt igjen, sa hun til People den gang.

Kendra og eks-kjæresten Hugh Hefner er fremdeles gode venner, og i påsken tok hun med seg ektemannen og barna på påskeegg-jakt på Playboy Mansion.

Had a great time at the mansion today with the family. #HappyEaster #TheBasketts

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on

 

LES OGSÅ: Kendra Wilkinson tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer