Kendra kastet klærne i jungelen

- Dette kan gi karrieren hennes et puff.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen og glamourmodellen Kendra Wilkinson (29) er blant deltakerne i det britiske TV-showet «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!» i høst.

Og denne uken bega den barmfarge blondinen seg ut i det eksotiske fossefallet på realityprogrammets innspillingssted i Australia.

I de tidligere sesongene av programmet har fossefallsscenene blitt svært populære. Det er der de kvinnelige deltakerne typisk har vist frem sin sensuelle side, mens de vasker seg iført mer eller mindre avslørende badetøy.

Wilkinson, som fødte datteren Alijah Mary (6 mnd) i mai, viste frem formene i en sort badedrakt med dyp utringning foran mens hun vasket håret i fossefallet.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT TOBARNSMOR: Kendra Wilkinsons berømte former kom til sin rett i ukens dusjscene, og DailyMail mener TV-dusjingen kan fremme realitydeltakerens karriere. Foto: REX/All Over Press
FLOTT TOBARNSMOR: Kendra Wilkinsons berømte former kom til sin rett i ukens dusjscene, og DailyMail mener TV-dusjingen kan fremme realitydeltakerens karriere. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Karriereboost

Den amerikanske TV-stjernen har sagt i programmet at hun er usikker på kroppen sin i møte med de andre deltakerne, men i utendørsdusjen så Playboy-modellen svært komfortabel ut.

DailyMail mener at stuntet er 29-åringens og de andre kvinnelige deltakernes forsøk på å gjenskape Myleene Klass (36) sin vaskescene fra 2006.

STILLE STUND: Kendra Wilkinson så ut til å nyte dusjen i fossefallet denne uken.
 Foto: REX/All Over Press
STILLE STUND: Kendra Wilkinson så ut til å nyte dusjen i fossefallet denne uken. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Klass gikk nemlig fra å være en avdanket popsanger til å bli en kjent pin-up-modell dengang, skriver avisen.

Om Kendra Wilkinson, som også har sønnen Hank (snart 5) med ektemannen Hank Baskett (32), ønsker seg en opptur er det kanskje ikke så rart.

De siste månedene har det nemlig stormet rundt «Kendra on Top»-stjernen og familien, etter at det ble kjent at ektemannen skal ha vært utro mot Kendra mens hun gikk gravid med datteren deres.

Tidligere i høst tok Kendra mannen sin i forsvar og benektet at han er homofil - på tross av at han angivelig var utro med en transseksuell modell. Etter skandalen skal paret også ha fornyet ekteskapsløftene sine, da de deltok i programmet «Marriage Boot Camp».

LES OGSÅ: - Jeg tror han tenkte «vestkantdritt» om meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer