FORSVANT: Kendall Jenner har forsvunnet fra Instagram, og fansen lurer på hvorfor hun har slettet kontoen. Foto: Scanpix
FORSVANT: Kendall Jenner har forsvunnet fra Instagram, og fansen lurer på hvorfor hun har slettet kontoen. Foto: ScanpixVis mer

Kendall Jenner

Kendall Jenner slettet Instagram

Fansen fikk sjokk da Kendall Jenners Instagram-profil ikke lenger var å finne. 

SEOGHØR.NO: Søndag fikk fans av Kendall Jenner (21) opp sjokkmeldinger om at hun har slettet sin egen Instagram-konto, ifølge Dailymail.

Når fansen prøver å komme seg inn på Instagram-profilen til Kendall får de nemlig opp meldingen «Beklager, men denne siden er ikke tilgjengelige».

Nå lurer fansen på hvorfor den kjente reality-stjernen og modellen skal ha slettet kontoen sin. Det er nemlig lite som tyder på at hun har hatt lyst til å legge Instagram på hylla på nåværende tidspunkt.

Saken fortsetter under bildet.

BORTE: Når man prøver å gå innpå Instagram-profilen til Kendall Jenner er det en tom side som møter oss. Foto: Skjermdump
BORTE: Når man prøver å gå innpå Instagram-profilen til Kendall Jenner er det en tom side som møter oss. Foto: Skjermdump Vis mer

Kritikk

Men ikke alt har vært bare fryd og gammen på Instagram den siste tiden. Hun mottok massiv kritikk etter septemberutgaven av spanske Vogue etter at hun frontet ballerina-mote og gjorde ballerina-poser.

Dette fikk profesjonelle ballerinaer til å rase, og ta til sosiale medier for å kritisere Kendall. Denne kritikken svarte Kendall tilbake på.

- På min Vogue Spain fotoshoot visste jeg ikke at jeg skulle være ballerina før jeg gikk inn sminken. Jeg sa aldri at jeg kunne ballett og jeg øvde ikke før fotograferingen. Jeg møtte bare opp og gjorde jobben min, forteller hun Dailymail.

KUTTER NED: Kendall Jenner har innrømmet at hun prøver å kutte ned mobilbruken.
KUTTER NED: Kendall Jenner har innrømmet at hun prøver å kutte ned mobilbruken. Vis mer

Kutter ned

Forrige måned fortalte Kendall magasinet Allure at hun til tider går ut av apper hun bruker mye tid på. Hun synes appene tar for mye tid i livet hennes.

Om det er derfor hun når har slettet Instagram er uvisst.

- Jeg har noen nære venner og familiemedlemmer som er så opptatt av telefonen at de klarer ikke å legge den fra seg. Det var det øyeblikket jeg innså at jeg ikke likte det.

- Så noen dager sletter jeg Instagram, Twitter eller Snapchat fra telefonen noen dager, avslutter hun til bladet.

Nå er det derimot ikke appen som er slettet, men hele profilen.

Kendall Jenner har enda ikke kommentert saken, men hennes Facebook, Snapchat og Twitter er fortsatt oppe og går.

LES OGSÅ: «Mamma til Michelle» viser fram fødselen på TV

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.