Kendall og Kylie Jenner:

Kendall og Kylies ukjente storesøster

Til tross for at Jenner-søstrene er en del av verdens mest omtalte familie er det trolig få som vet at de har enda en storesøster.

HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB
HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest kjente familier. Etter 20 sesonger av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashian», har fansen fått et godt innblikk i hvordan den moderne og luksuriøse familien lever.

Familien består av en rekke familiemedlemmer og familiens overhode og manager, Kris Jenner (66), har hele seks barn og elleve barnebarn.

Kourtney Kardashian Baker (43), Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37) og Rob Kardashian (35) fikk hun sammen med sin avdøde eksmann Robert Kardashian.

Senere giftet hun seg med Caitlyn Jenner (72), tidligere Bruce Jenner, og fikk to døtre til: Kendall (26) og Kylie Jenner (24).

Men det er flere søsken i Jenner familien.

Svenske Hänt er blant mediene som omtaler saken.

Holdt lav profil

Flere har kanskje hørt om Caitlyns to sønner, Brandon (40) og Brody Jenner (38). Sønnene har flere ganger medvirket i familiens realityserie.

Caitlyn har sønnene sammen med ekskona og skuespiller Linda Thompson (72), men før hun møtte Thompson var Caitlyn gift med Christie Crownover Jenner (72).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer