Kendall og Kylie Jenner:

Kendall og Kylies ukjente storesøster

Til tross for at Jenner-søstrene er en del av verdens mest omtalte familie er det trolig få som vet at de har enda en storesøster.

HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB
HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest kjente familier. Etter 20 sesonger av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashian», har fansen fått et godt innblikk i hvordan den moderne og luksuriøse familien lever.

Familien består av en rekke familiemedlemmer og familiens overhode og manager, Kris Jenner (66), har hele seks barn og elleve barnebarn.

Kourtney Kardashian Baker (43), Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37) og Rob Kardashian (35) fikk hun sammen med sin avdøde eksmann Robert Kardashian.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Senere giftet hun seg med Caitlyn Jenner (72), tidligere Bruce Jenner, og fikk to døtre til: Kendall (26) og Kylie Jenner (24).

Men det er flere søsken i Jenner familien.

Svenske Hänt er blant mediene som omtaler saken.

Holdt lav profil

Flere har kanskje hørt om Caitlyns to sønner, Brandon (40) og Brody Jenner (38). Sønnene har flere ganger medvirket i familiens realityserie.

Caitlyn har sønnene sammen med ekskona og skuespiller Linda Thompson (72), men før hun møtte Thompson var Caitlyn gift med Christie Crownover Jenner (72).

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Sammen fikk de også to barn - Burt Jenner (43) og Cassandra Marino (42). Sistnevnte har derimot holdt en svært lav profil.

Storesøsteren til Jenner-søstrene er nærmest ukjent med knappe 150 følgere på Instagram samt lukket profil. Det er derfor svært få bilder av Cassandra, som blir kalt Casey av faren.

Hvorfor den mystiske Jenner-søsteren holder seg unna rampelyset er hittil ikke kjent.

Slik lever hun nå

Hun gjorde imidlertid et intervju med People i 2016 hvor hun snakket om relasjonen til faren sin. De fleste fikk trolig med seg da den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner avslørte sin nye identitet som kvinne ved å vise seg i all sin prakt på forsiden av magasinet Vanity Fair.

- Mitt forhold til Caitlyn er mye bedre enn med Bruce, men vi har fortsatt mye jobb å gjøre, sa datteren, ett år etter farens avsløring.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Vi snakket ikke sammen på årevis, og nå ser vi hverandre annenhver uke og snakker på telefon, noe jeg er takknemlig for, fortsatte hun.

I juni delte for øvrig Caitlyn en video av datteren for å markere hennes fødselsdag.

Til videoen skrev hun: «Gratulerer med dagen til min fine, sterke datter, Casey. Vi har ikke alltid hatt det enkleste forholdet, men jeg nyter hvert øyeblikk av forholdet vårt! Jeg håper du likte kaken».

Ifølge svenske Hänt lever Marino i Los Angeles sammen med ektemannen Michael Marino (43), og deres tre barn Francesca (13), Isabella (10) og Luke (3). Angivelig jobber trebarnsmoren som interiørdesigner.

LES OGSÅ: Kardashian: - Den verste personen på jord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer