Kendall Jenners sexy nakenbilde på hesteryggen var noe helt annet

Reality-stjernen og toppmodellens vågale Instagram-bilde lurte alle.

VÅGALT BILDESTUNT: I helgen delte TV-stjerne og toppmodell Kendall Jenner et dristig nakenbilde med sine over 42 millioner Instagram-følgere. Kort tid senere kom det frem at bildet, som 20-åringen ikke krediterte, forestiller en annen mørkhåret modell.   Foto: Splash News
VÅGALT BILDESTUNT: I helgen delte TV-stjerne og toppmodell Kendall Jenner et dristig nakenbilde med sine over 42 millioner Instagram-følgere. Kort tid senere kom det frem at bildet, som 20-åringen ikke krediterte, forestiller en annen mørkhåret modell. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den unge toppmodellen Kendall Jenner (20) kastet nylig klærne under Victoria's Secrets årlige undertøysshow, men i helgen viste hun seg uten en tråd på Instagram - trodde i hvert fall de fleste.

Bildet av en tilsynelatende kliss naken Kendall, som poserer med hendene over brystene på en hest, vakte oppsikt i internasjonale medier som OK! og Mirror.

Nå viser det seg imidlertid at det sexy nakenbildet er av en helt annen modell enn Kendall selv.

En rekke nettsteder, deriblant People, bekrefter at realitystjernens vågale Instagram-bilde faktisk forestiller den franske modellen Elisa Meliani.

Saken fortsetter under bildet.

KASTET KLÆRNE: Kendall Jenner debuterte i undertøyet på Victoria´s Secret-visningen i New York nylig. I helgen vakte hun imidlertid oppsikt med et lettkledd bilde av en helt annen.  Foto: Splash News
KASTET KLÆRNE: Kendall Jenner debuterte i undertøyet på Victoria´s Secret-visningen i New York nylig. I helgen vakte hun imidlertid oppsikt med et lettkledd bilde av en helt annen. Foto: Splash News Vis mer

Får bildekritikk

Ifølge Ace Showbiz har flere fans reagert på at Kendall ikke krediterte bildet, og dermed førte fansen bak lyset. International Business Times omtaler også stjernens noe misvisende bildebruk, som av enkelte kan oppfattes som kynisk eller respektløs.

Elisa Meliani selv virker imidlertid fornøyd fremfor fornærmet av Kendall Jenners noe forvirrende bildebruk, skriver WetPaint og TMZ.

Den Paris-baserte modellen har selv delt Kendalls Instagram-innlegg på sin egen Instagram-profil, fulgt av gledesutbruddet «Waouuu!», et hjertesymbol og en emneknagg for «velsignet». Meliani opplyser også om at det er hun selv som eier hesten på bildet, som er tatt av David Bellemere.

Waouuu ! Me and my horse on Kendall IG @kendalljenner #blessed

Et bilde publisert av Elisa Meliani (@elisajazz)

Saken fortsetter nedenfor.

I skrivende stund har ikke Kendall Jenner kommentert den manglende bildekrediteringen sin.

20-åringen slo halvsøsteren Kim Kardashians (35) Instagram-rekord i antall «likes» på ett bilde tidligere i år. Altså er det kanskje mulig at Kendall tenkte at bruken av Elisa Melianis bilde var takk nok i seg selv.

På «Keeping Up With the Kardashians»-stjernens Instagram-profil har bildet høstet over 1,1 millioner «likes» mandag formiddag. Det originale bildet, som ble lagt ut på Elisas Instagram-profil for over et år siden, har i underkant av 2000 «likes».

Kendall Jenner satte Instagram-rekord med bildet nedenfor i sommer, med drøye 2,6 millioner «likes». I dag har bildet over 3,2 millioner «likes».

LES OGSÅ: - Det kan lett ødelegge romantikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer