I RØDT PÅ RØD LØPER: Kendall Jenner, kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» strålte i en lang, rød kjole med matchende lepper på årets amfAR-galla i New York.  Foto: All Over Press
I RØDT PÅ RØD LØPER: Kendall Jenner, kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» strålte i en lang, rød kjole med matchende lepper på årets amfAR-galla i New York. Foto: All Over PressVis mer

Kendall Jenner viste frem sine eviglange ben

Realitystjernen imponerer på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Onsdag var det duket for årets amfAR-galla i New York, og kjendisene dukket opp med de fineste kjolene fra klesskapet.

«Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten Kendall Jenner (19) stjal showet med en lekker, fotsid kjole i rødt.

- Hun ser rødglødende het ut mens hun viser frem masse bein, mener JustJared om Kendalls antrekk.

Den flotte kjolen var fra merket Romano Keveza og kjolens splitt sørget virkelig for å vise frem stjernens lange, lekre ben. Den 19 år gamle modellen hadde matchende røde lepper.

Saken fortsetter nedenfor.

[views:embed:node_embed:block:77452]

Realitystjernen kom sammen med bestevenninnen og modellen Hailey Baldwin (18), datteren til skuespilleren Stephen Baldwin (48).

Kim Kardashian (34) sin halvsøster har også gjort braksuksess som modell de siste årene, men har fått kritikk for å være for tynn.

Arm i arm

Andre kjendiser som kom sammen på den store festen var Hilton-søstrene Paris (33) og Nicky (31).

Den eldste av søstrene er kjent for å vise frem sitt glamorøse liv, og legger stadig ut lettkledde bilder i sosiale medier.

Men under årets amfAR-galla hadde blondinen en enkel kjole med blondedetaljer og klassiske «Hollywood-krøller», mens søsteren matchet Kardashian-søsteren i rødt.

Den siste tiden har Paris blitt koblet med den 15 år yngre australske modellen, Jordan Barrett (18).

- Paris og Jordan har datet en stund, sier en kilde ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Strålte sammen på premierefest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.