Kendall Jenner viser figuren i frekk Calvin Klein-reklame

Den unge toppmodellen har kapret nok en sexy reklamekampanje for klesmerket.

«EDGY»: Kendall Jenner ser både tøff og sexy ut på de ferske modellbildene fra Calvin Klein, der hun poserer med sotet øyensminke i sporty, sort undertøy.  Foto: David Sims/ Calvin Klein
«EDGY»: Kendall Jenner ser både tøff og sexy ut på de ferske modellbildene fra Calvin Klein, der hun poserer med sotet øyensminke i sporty, sort undertøy. Foto: David Sims/ Calvin Klein Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell og realitystjerne Kendall Jenner (20) har gjort stor suksess i både moteshow og reklamekampanjer de siste årene.

I disse dager er hun aktuell på catwalken under New York Fashion Week, men hun er også midtpunktet i en fersk reklamekampanje for Calvin Klein.

Den langbeinte brunetten viser seg fra en riktig så tøff side, mens hun poserer iført undertøy fra den nye «Iron Strength»-serien til det amerikanske klesmerket. Daily Mail skryter av Kendalls figur i kampanjen, og mener hun ser både «utrolig veltrent» og vågal ut.

Saken fortsetter under bildene.

ETTERTRAKTET: Kendall Jenner i aksjon på catwalken for henholdsvis Vera Wang og Michael Kors under moteuken i New York, mandag og tirsdag denne uken.  Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Kendall Jenner i aksjon på catwalken for henholdsvis Vera Wang og Michael Kors under moteuken i New York, mandag og tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Visste ikke hvem hun var

Kendall har selskap av de mannlige modellene Mitchell Slaggert (21) og Julian Schneyder (19) i den sexy reklamekampanjen, som ble fotografert av David Sims i London i januar.

Nylig fortalte Slaggert om fotoshooten i et intervju med W Magazine. Da røpet kjekkasen at han ikke visste hvem unge Jenner var da de to møttes.

- Hun hadde et navn jeg hadde hørt før, men jeg kjente henne ikke igjen av utseende. Altså, jeg ser nemlig ikke på TV-showet hennes, innrømmet 21-åringen fra den lille byen LaFayette i Georgia.

Tilsynelatende ønsker ikke Calvin Klein at folk kun skal posere i det nye, sporty undertøyet. «Iron Strength»-kolleksjonen lanseres nemlig under slagordet «I ________ in #mycalvins». Slik kan man sette inn diverse aktiviteter eller adjektiver som passer til de små plaggene.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Forrige uke viste Kanye West (foran) frem sin nye Yeezy-kolleksjon i New York. Både (f.v) Khloé Kardashian, Lamar Odom, Kris og Kendall Jenner, Kourtney og Kim Kardashian, og Caitlin og Kylie Jenner var selvskrevne gjester.  Foto: Afp
BERØMT FAMILIE: Forrige uke viste Kanye West (foran) frem sin nye Yeezy-kolleksjon i New York. Både (f.v) Khloé Kardashian, Lamar Odom, Kris og Kendall Jenner, Kourtney og Kim Kardashian, og Caitlin og Kylie Jenner var selvskrevne gjester. Foto: Afp Vis mer

Liker å kaste klærne

Allerede i slutten av januar skapte Kendall Jenner overskrifter med en Calvin Klein-kampanje. Da var hun blant modellene som viste frem merkets nye vårkolleksjon, sammen med blant andre Justin Bieber (21) og FKA Twigs (28).

Nylig ble det også kjent at Kendall saksøker hudpleiefirmaet Cutera for 89 millioner kroner, etter at de brukte et bilde av henne i en reklamekampanje uten tillatelse.

«Firmaets bruk av Kendall Jenners navn og bilde har ikke blitt godkjent. De har ikke bedt henne om lov til å bruke hennes ansikt for å selge produkter», står det i sakspapirene, ifølge People.

Også i november vakte dét som tilsynelatende var et bilde av den vakre 20-åringen internasjonal oppsikt. Den gang delte Kendall et nakenbilde av en ung kvinne på en hesterygg på Instagram-profilen sin, og flere medier meldte at bildet var av henne selv.

I ettertid ble det imidlertid kjent at bildet faktisk viste den Paris-baserte modellen Elisa Meliani i stedet.

Waouuu ! Me and my horse on Kendall IG @kendalljenner #blessed

Et bilde publisert av Elisa Meliani (@elisajazz)

Saken fortsetter nedenfor.

 

Før jul fikk Kendall dessuten oppfylt drømmen sin om å gå på catwalken i undertøyet for Victoria's Secret. I bildegalleriet og videoen nedenfor kan du få et gjensyn med TV-stjernens debut i det spektakulære undertøysshowet.

LES OGSÅ: Høygravide Haddy kastet skoene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer