SLO UT STORESØSTER: Kendall Jenner la ut et bilde som på drøye én måned fikk svimlende 2,6 millioner likes på Instagram. Med det slo hun halvsøsteren Kim Kardashians gamle rekord. Foto: SipaUSA
SLO UT STORESØSTER: Kendall Jenner la ut et bilde som på drøye én måned fikk svimlende 2,6 millioner likes på Instagram. Med det slo hun halvsøsteren Kim Kardashians gamle rekord. Foto: SipaUSA Vis mer

Kendall Jenner satte ny Instagram-rekord

TV-stjernen tok innersvingen på sin storesøster Kim Kardashian.

Publisert

SEOGHØR.NO: At sosiale medier er blitt en stor del av stjernene fra «Keeping Up With The Kardashians» sin hverdan, er intet nytt.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Flere av jentene har sagt at de tar et stort antall selfies hver eneste dag, og antall personer som følger dem, er vanvittig.

Nå er det Kendall Jenner (19) som har aller størst grunn til å juble. Hun har nemlig satt rekord på bildedelingstjenesten Instagram.

Et av Kendall sine bilder har nemlig fått svimlende 2,6 millioner likes - Det største antallet på hele Instagram.

Her er rekordbildet:


Dermed har hun sneket seg forbi storesøster Kim Kardashian (34) sitt brudebilde med Kanye West. Det er «bare» likt 2,4 millioner ganger.

- Ta den, Kim og Kanye! skrev Kendall selv på Twitter, etter at rekorden var et faktum.

Bildet det dreier seg om er et modellbilde av Kendall i brudekjole, med håret dandert slik at det former syv hjerter.

«Kendalls seier er enda mer velsmakende med tanke på at Kim sitt bilde har ligget ute i et år, mens Kendall sitt bilde ble lagt ut for ca fem uker siden», skriver nettstedet InTouch.

Kim Kardashians 2. plass:


LES OGSÅ: Paris Hilton opplevde sitt livs store mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer